Aceasta comunitate necesita urgent de:
- Mai multi administratori - Dc? - dasta: am vb cu aked si talaz pe mess sa schimbe banerele la servere si au iesit zacand ca nu au timp...Nu ii acuz, au si ei dreptul la viata personala ca noi toti!
- Felix sa aiba acces sa faca DNS - Dc? - dasta: Am vorbit cu crappy si avea treaba lui.. nu poate sta atat de mult - Nu il acuz...
- O schimbare pe forum (rankurile sa le facem odata calumea si sa intre vip si sa iasa clan leader si girlz)
- Designerii sa puna mana sa faca si ei ceva nu sa zica facem facem..
- Userii cu rank sa intre si ei mai des sau macar cand intre sa faca ceva bun...
Pt. asta trebuiesc supravegheati ceva mai bine..
Anunt!
Moderatori: Moderator Global, Administrator
-
GTX*/Al3xXx
- Zeus

- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Surf.TryAgain.Ro
- Localitate: Brăneşti-Ilfov-România-Europa-Terra-Calea Lactee-Univers

Urât de mulți, iubit de puțini, dar respectat de toți.
Ăsta sunt eu, GTX*/Al3xXx mereu!
-
Mac0nh3iro
- Membru

Niciodata sa spui nu pot!!!

-
GTX*/Al3xXx
- Zeus

nu conteaza ca sunt eu dece? sau orcine alt cineva...
putai spune ca ai treaba nush...
putai spune ca ai treaba nush...

-
STEPWOWZOR
- Designer

- Cunostinte CS: Bune
contra la vip,e useless.(adica nefolositor,nu pari mai smecher daca ai un rank)
pro la chestia cu mai multi administratori.
daca ne mutam pe o tema cu alb,fac eu rank-urile,am niste idei foarte bune.
cam aceleasi lucruri le-am propus si eu,nu inteleg de ce trebuia sa pui topic-u pe global,trece-l pe normal,ca nu e mai important ce-ai scris tu aici,decat ce-au scris si ceilalti.
cam aceleasi lucruri le-am propus si eu,nu inteleg de ce trebuia sa pui topic-u pe global,trece-l pe normal,ca nu e mai important ce-ai scris tu aici,decat ce-au scris si ceilalti.

Steph. scrie:contra la vip,e useless.(adica nefolositor,nu pari mai smecher daca ai un rank)
Ma vad ca tot te chinui atata sa schimbi tema... Daca esti tu asa de bun si mare designer ia fa tu o tema sa o puna pe forum si apoi comenteaza aiurea... Tema asta nu cred ca are nici jumatate de an...
Lasati vorbele astea ca nu dau nici 1 ban pe ele... si inca ceva, nu tema sau rangurile sau ce mai ziceti voi sunt de vina... ci majoritatea de aici cu atitudinea lor. Deaia am si plecat ca sa nu ma mai bateti la cap... Iar comunitatea asta daca continua asa in 1-2 ani nu o sa mai existe.
Bafta!

-
GTX*/Al3xXx
- Zeus

Stim asta!Reyes scrie:Steph. scrie:contra la vip,e useless.(adica nefolositor,nu pari mai smecher daca ai un rank)
Ma vad ca tot te chinui atata sa schimbi tema... Daca esti tu asa de bun si mare designer ia fa tu o tema sa o puna pe forum si apoi comenteaza aiurea... Tema asta nu cred ca are nici jumatate de an...
Lasati vorbele astea ca nu dau nici 1 ban pe ele... si inca ceva, nu tema sau rangurile sau ce mai ziceti voi sunt de vina... ci majoritatea de aici cu atitudinea lor. Deaia am si plecat ca sa nu ma mai bateti la cap... Iar comunitatea asta daca continua asa in 1-2 ani nu o sa mai existe.
Bafta!
Asta se datoreaza proastei functionari!
Administratorii trebuie distribuiti in asa natuca incat sa fie vreo 2 dimineata si 2 dupa-amiaza, pentru a putea face fata. Am propus ca si Felix, mai nou si Talaz sa aiba acces la DNS-uri, deoarece cu Crappy ne miscam destul de greu pt. ca el nu poate sta toata ziua dupa noi, cateodat nu are timp chiar de loc (astept DNS-urile de 3-4 zile..)