Eu am avut Windows 7, dupa care cu un Pack am instalat ca orice alt program windows 8 care, momentan nu e decat un program de UPdate al windowsului catre noul windows 8.
Programul cat si cateva detalii gasiti Aici!
Ca sa nu va tin in suspans si cu ochii nesatisfacuti am sa va arat niste imagin, de pe PC meu.
Desktop:
Este aproape la fel ca cel de la windows 7, doar ca iconitele si gadget-urile apar ceva mai mici.

Butonul "Start":
Apare cand ducem mausul in coltul stanga jos si arata cam asa:

Meniul Start:
Meniul "Start" este total schimbat si imi aduce aminte de Linux.

Meniul de comenzi:
Meniul utilizatorului, de unde dam "Sing out"

Personalizare user:
De la "Change Account Picture" putem modifica mai multe chestii, precum desenul si culoarea de fundal din meniul "Start"
Dar pe langa astea avem si alte funcrii, care acum sunt imbinate, fata de celelalte Windows-uri care le avea destul de imprastiate.

My Computer:
Nu are mari schimbari fata de Windows 7, dar vine cu mici imbunatatiri.

Aspectul:
Culorile si stilul e ca cel de la windows 7, doar ca ne ofera o gama de culori mult mai vii.

Aspectul pe "Best Performance":

Sistem:
Aceleasi functii,cu aspect putin diferit.

Tastatura:
Tastatura (OSK) din windows, de mari dimensiuni, pune la dispozitie emoticoane si alte meniuri de asezare.

Unelte:
Un alt meniu de unelte se gaseste ducand mausul intr-unul din colturile din dreapta a ecranului.

Unelte-Cautare:

Unelte-Setari:

In concluzie nu are mari imbunatatirei, dar aspectul m-a lasat placut impresionat, la fel si modul de functionare si calitatea rularii programelor cat si a Windowsului in sine.
Astept pareri!

<-------- hNz