Va sfatuiesc ca la instalarea asaziselor "Teme", cel putin pe XP sa NU! bagati dinalea cu transparente daca nu aveti un PC bun.
Pana si pe al meu se misca ca...bunica in carje dupa o partida de wresling...
Si eu am PC bunicel..
Windows 8
Moderatori: Moderator Global, Administrator
-
GTX*/Al3xXx
- Zeus

- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Surf.TryAgain.Ro
- Localitate: Brăneşti-Ilfov-România-Europa-Terra-Calea Lactee-Univers

Urât de mulți, iubit de puțini, dar respectat de toți.
Ăsta sunt eu, GTX*/Al3xXx mereu!
-
Dr.Strange
- Membru

Tot windows 7 ramane cel mai tare, ce am eu pe pc-ul meu? :
-procesor Pentium(R) Dual Core E5400 2.7GHz
-3gb memorie ram
-placa video GIGABYTE Nvidia GeForce 9400 gt 512mb
-windows 7 ultimate 64x
-hard disk 70gb space(slab)
Cu toate astea am jucat call of duty 2, 4, world at the war la rezolutie maxima si se vedea super cool si nu se misca in reluare, Assassin's Creed, II si brotherhood, nfs most wanted si multe altele si imi mergeau super.
Trb sa mai precizez ca e pe 64 biti, deci se vede mult mai fain, multi habar nu au la ce folosesc acesti "biti". Nu am avut niciodata probleme cu compatibilitatea jocurilor cu acest windows, deci eu recomand 7
-procesor Pentium(R) Dual Core E5400 2.7GHz
-3gb memorie ram
-placa video GIGABYTE Nvidia GeForce 9400 gt 512mb
-windows 7 ultimate 64x
-hard disk 70gb space(slab)
Cu toate astea am jucat call of duty 2, 4, world at the war la rezolutie maxima si se vedea super cool si nu se misca in reluare, Assassin's Creed, II si brotherhood, nfs most wanted si multe altele si imi mergeau super.
Trb sa mai precizez ca e pe 64 biti, deci se vede mult mai fain, multi habar nu au la ce folosesc acesti "biti". Nu am avut niciodata probleme cu compatibilitatea jocurilor cu acest windows, deci eu recomand 7
- Nu, trebuie sa ai totul decent..eu l-am jucat in full hd cu totul pe high mai putin shadow lasat pe medium si specular map...pe aceste piese : Intel dual core E5200 2.4 , Ati HD4870 1gb gddr5 256bit , 4gb ram 1333mhz => ruland la 25-30fps...adica perfect avand in vedere ca ochiul uman nu mai vede diferente de la 40fps in sus ...sLine. scrie:Da ai dreptate ...ruN_ scrie:- Daca lauzi asa mult configuratia asta, incearca battlefield3 si ai sa vezi ca daca il joci full hd si totul high-ultra...o sa ai 10fps..placa video este slabuta rau ... Sorry de off, nu o sa se mai repete...Battlefield a rupt bariera jocurilor moderne , este prea nice ca sa nu fie jucat .
Trebuie sa ai intel 4+ pentru a juca frumos , si fara intrerupere .
- Am vazut ca tu ai un procesor E6550...daca ai avea si o placa la fel de buna..ai juca linistit bf3

-
chestiiutile
- Membru

Si eu folosesc Windows 8 de ceva timp. Fac aproape un an cat de curand, mi se pare mult, mult mai rapid decat 7 dar inca sunt probleme cu activarea. L-am personalizat foarte mult cu ajutorul acestor baieti. Va recomand sa-l testati, chiar merita!
Chiar nu se poate juca in Romania fara coduri Counter-Strike 1.6?