Cred ca deja in Staff suntem destui Eu cred ca deja sunt destui Sa inchidem Moderatori.(Ne descurcam cei care suntem acuma.) , daca suntem multi iar incep scandaluri si alte porcari ...Parerea mea
parerea mea ca ektop ar trebui sa primeasca down la member ca nu mai da pe forum si e moderator..Si nici reyes din cate vad nu mai da.. si sa mai cautam 1,2 moderatori..
» Părerea mea e să scoatem pe EkTop, mai băgăm un moderator , unul care are ceriri.
» Şi închidem tot.
» Mai lăsăm CERERI ADMIN, DESIGNER şi CLUBUL.
» O să devină o harababură.
» Şi aşa avem mulţi V.I.P care nu-şi fac treaba.
- Quick. scrie:» Părerea mea e să scoatem pe EkTop , mai băgăm un moderator , unul care are ceriri.
» Şi închidem tot.
» Mai lăsăm CERERI ADMIN, DESIGNER şi CLUBUL.
» O să devină o harababură.
» Şi aşa avem mulţi V.I.P care nu-şi fac treaba.
Sa se dea la cei care fac posturi asa ...aiurea..nu vip ci clubul tryagain..vip sa fie un rang pt cei care chiar au ajutat cu ceva forumul...
Am si eu o intrebare. De ce nu se face undeva un loc unde sa se faca reclame intre forumuri sau comunitati? Uite de exemplu eu am un forum care e destul de fain si interesant numai ca sunt acum la inceput si suntem cam putini.
Maestro scrie:Am si eu o intrebare. De ce nu se face undeva un loc unde sa se faca reclame intre forumuri sau comunitati? Uite de exemplu eu am un forum care e destul de fain si interesant numai ca sunt acum la inceput si suntem cam putini.
Astept si eu un raspuns/niste pareri.
Noi vrem sa ne populam si tu vrei deja sub-forum cu Publicitate Sunt total