Nick: michelangelo
Ora &data: 14 08 2013, 4:15
Adminul care te-a banat: noob
Motiv: RETRY DUPA GAG
Scurta descriere a intamplarii: FRATE PERMANENT ?! CREDEAM CA SE DA 120 DE MINUTE DA-O NAIBA http://imgur.com/VcQXmpS
edit: ip-u daca e pt unban e in poza.. : 89.43.139.18
unban
Moderatori: Moderator Global, Administrator
-
- Membru
Ultima oară modificat 14 Aug 2013 16:37 de către michelangelo, modificat 1 dată în total.
- n0*oB#
- Membru
- Cunostinte CS: Foarte Bune
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: -Lg- Clan
Ba am scris amx_banmenu am dat, la numele tau si motiv dar daca tu injuri dai si retry te-am mai vazut de nush cate ori injurand schimband numele si intrad si injurand iar si iar asta nu se face ma. Daca DoDeL sau f!N@L decid sa dau unban si sati dau ban 30-60 min asta e, dar nu se face ce-ai facut tu , sorry.
EDIT n0*oB# : Apropo data viitoare fa poze mai clare sa vada si DoDeL sau f!N@L poza clara sa inteleaga de ce am dat ban permanent. Te-ai uitat la poza mea de avatar si ce scrie acolo eu asta fac lupt sa facem un server si o comunitate mai frumoasa si mai buna. Nu acceptam dintr-astia ca tine, sorry din nou.
EDIT n0*oB# : Apropo data viitoare fa poze mai clare sa vada si DoDeL sau f!N@L poza clara sa inteleaga de ce am dat ban permanent. Te-ai uitat la poza mea de avatar si ce scrie acolo eu asta fac lupt sa facem un server si o comunitate mai frumoasa si mai buna. Nu acceptam dintr-astia ca tine, sorry din nou.
-
- Membru
ba frate ma lasi cu romanele ? puteai sa-mi dai ban 120 de minute maxim dar nu permanent asa pierzi playeri, lupti pt server ?
iti zic eu daca numai ai admin te dai peste cap si injuri toate alea, am cunoscut oameni ca tine .
iti zic eu daca numai ai admin te dai peste cap si injuri toate alea, am cunoscut oameni ca tine .
- Sany.
- Membru
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Mihai Eminescu, ai uitat de el?!

Vreme trece, vreme vine,
Toate-s vechi şi nouă toate
Ce e rău şi ce e bine
Tu te-ntreabă şi socoate
Nu spera şi nu ai teamă,
Ce e val ca valul trece
De te-ndeamnă, de te cheamă,
Tu rămâi la toate rece.
Toate-s vechi şi nouă toate
Ce e rău şi ce e bine
Tu te-ntreabă şi socoate
Nu spera şi nu ai teamă,
Ce e val ca valul trece
De te-ndeamnă, de te cheamă,
Tu rămâi la toate rece.
- n0*oB#
- Membru
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: -Lg- Clan
gata nu ma mai cert datii unban 
imi pare rau pentru ban permanent nu o sa se mai intample dar ce ai facut chiar nu mia placut. data viitoare nu imi mai pare rau, ok acum imi pare rau.

imi pare rau pentru ban permanent nu o sa se mai intample dar ce ai facut chiar nu mia placut. data viitoare nu imi mai pare rau, ok acum imi pare rau.
-
- Membru
ok sefule, promit ca numai injur, cand imi vine sa injur iti zic "da-mi gag 3 minute" sa fim feiriti ok boss ?
1. n0*oB* acuma te avertizez verbal . Data vitoare cand mai dai ban permanent pentru limbaj ai down
2. Acum iti dau unban
In caz ca nu poti intra pe sv imi dai PM

2. Acum iti dau unban
In caz ca nu poti intra pe sv imi dai PM