[Chat]
Moderatori: Moderator Global, Administrator
-
- Membru
Done.

» Să mai vin eu cu ceva ?
» Ar fi bine să facem curat printre ai noştri Designeri .
» Nu văd la ce ne ajută .
» Doar îşi fac lor avatare , nici alea nu sunt de grad Designer.
» Câte lucruri au fost de făcut?
» Doar AkeD a făcut , lucru de Designer.
» Şi eu pot să fac cadou la toţi iau o maşină de pe google şi pun un scris în bataie de joc.
» Rog să se ia măsuri.
» Şi eu pot să fac cadou la toţi iau o maşină de pe google şi pun un scris în bataie de joc.
» Rog să se ia măsuri.
-
- Membru
- Detinator Steam: Nu
Asa e Quick faci o cerere de avatar si stau 10 ani pe imi face !!- Quick. scrie:» Să mai vin eu cu ceva ?
» Şi eu pot să fac cadou la toţi iau o maşină de pe goole şi pun un scris în bataie de joc.
» Rog să se ia măsuri.
baca , Maestro , aveti 48 de ore sa ne dati explicatii si sa remediati problema , ori facem treaba ori numai si gata !- Quick. scrie:» Să mai vin eu cu ceva ?
» Rog să se ia măsuri.

sunt convins ca , quick se referea si la altceva , se referea sa faceti lucrurile cu mai multa pasiune , sa o faceti "bine" , nu doar luati o poza si aruncati un text si gata , ci totusi cand faceti ceva sa faceti ceva frumos , demn sa fie expus oriunde .baca scrie:Zilele astea intru rar ..Curatenie pt paste ca stau la curte .. O sa vad daca am timp azi sau maine sa fac cate ceva..
Maestro macar de cereri sa se Ocupe:|

Crappy scrie:sunt convins ca , quick se referea si la altceva , se referea sa faceti lucrurile cu mai multa pasiune , sa o faceti "bine" , nu doar luati o poza si aruncati un text si gata , ci totusi cand faceti ceva sa faceti ceva frumos , demn sa fie expus oriunde .baca scrie:Zilele astea intru rar ..Curatenie pt paste ca stau la curte .. O sa vad daca am timp azi sau maine sa fac cate ceva..
» Nu doar asta , ci şi faptul când este o cerere , face de mântuială poza i-o aruncă în topic şi dă topic closed şi aşa ia închis gura. Omul fără să mai zică mulţumesc , sau că e nasoală.
» Sau văd acolo 3568 de cadouri . Înţeleg sunteţi darnici , vin sărbătorile , dar măcar faceţi-le calumea. Parcă văd că maxim 10 minute v-au luat la toate 4-5 sau câte erau. O maşină de pe google şi ce text prindeţi de preferinţă ARIAL.
» E bătaie de joc , scuzaţi expresia.
Daca asta cer ei imi pare rau... Vreau un text rosu, o masina si un desen. (acum eu batman hai sa ii fac o creatie de designer frate... fac una cum a cerut si mi se zice dupaia: nu este lucrare de rank designer) hai ba lasati-ma. Puteti sa imi luati rangul.- Quick. scrie:Crappy scrie:sunt convins ca , quick se referea si la altceva , se referea sa faceti lucrurile cu mai multa pasiune , sa o faceti "bine" , nu doar luati o poza si aruncati un text si gata , ci totusi cand faceti ceva sa faceti ceva frumos , demn sa fie expus oriunde .baca scrie:Zilele astea intru rar ..Curatenie pt paste ca stau la curte .. O sa vad daca am timp azi sau maine sa fac cate ceva..
» Nu doar asta , ci şi faptul când este o cerere , face de mântuială poza i-o aruncă în topic şi dă topic closed şi aşa ia închis gura. Omul fără să mai zică mulţumesc , sau că e nasoală.
» Sau văd acolo 3568 de cadouri . Înţeleg sunteţi darnici , vin sărbătorile , dar măcar faceţi-le calumea. Parcă văd că maxim 10 minute v-au luat la toate 4-5 sau câte erau. O maşină de pe google şi ce text prindeţi de preferinţă ARIAL.
» E bătaie de joc , scuzaţi expresia.

» E bătaie de joc , scuzaţi expresia.[/quote]
Daca asta cer ei imi pare rau... Vreau un text rosu, o masina si un desen. (acum eu batman hai sa ii fac o creatie de designer frate... fac una cum a cerut si mi se zice dupaia: nu este lucrare de rank designer) hai ba lasati-ma. Puteti sa imi luati rangul.
[/quote]
Si mie mil puteti scoate
» E bătaie de joc , scuzaţi expresia.[/quote]
Daca asta cer ei imi pare rau... Vreau un text rosu, o masina si un desen. (acum eu batman hai sa ii fac o creatie de designer frate... fac una cum a cerut si mi se zice dupaia: nu este lucrare de rank designer) hai ba lasati-ma. Puteti sa imi luati rangul.

Si mie mil puteti scoate

Hai sa te vad pe tine ca faci ce am facut eu in photoshop si dupaia vi si comentezi ca nu am creatii de designer ok?AkeD scrie:Dupa ce faceti cerere de signer iar voi nu faceti nimic?

» Maestro pentru aceasta comunitate , a fi designer trebuie să faci creaţii pentru Try Again .
» Degeaba te lauzi cu creaţiile din trecut.
» Eşti designer aici şi trebuie să faci ce face un designer.
» Degeaba ai creaţii.
» Degeaba te lauzi cu creaţiile din trecut.
» Eşti designer aici şi trebuie să faci ce face un designer.
» Degeaba ai creaţii.
maestro , ti se acorda a doua sansa , sper sa fie totul ok de acum inainte
.
baca , ce vrei sa spuii cu asta ? chiar vrei sa ti se scoata rangul ?

baca , ce vrei sa spuii cu asta ? chiar vrei sa ti se scoata rangul ?