[Chat]

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
LordCronos
Membru
Membru

Crappy, te rog fa-mi categoriile pentru war3.tryagain.ro ! Multumesc :)
Imagine
Crappy
Membru
Membru

Done.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Cica.ro

» Să mai vin eu cu ceva ?
» Ar fi bine să facem curat printre ai noştri Designeri .
» Nu văd la ce ne ajută .
» Doar îşi fac lor avatare , nici alea nu sunt de grad Designer.
» Câte lucruri au fost de făcut?
» Doar AkeD a făcut , lucru de Designer.
» Şi eu pot să fac cadou la toţi iau o maşină de pe google şi pun un scris în bataie de joc.
» Rog să se ia măsuri.
Nikki
Membru
Membru
Detinator Steam: Nu

- Quick. scrie:» Să mai vin eu cu ceva ?
» Şi eu pot să fac cadou la toţi iau o maşină de pe goole şi pun un scris în bataie de joc.
» Rog să se ia măsuri.
Asa e Quick faci o cerere de avatar si stau 10 ani pe imi face !!
DACA ti-am fost vreo data de ajutor, multumeste-mi cu +1 rep...

Imagine
Crappy
Membru
Membru

- Quick. scrie:» Să mai vin eu cu ceva ?
» Şi eu pot să fac cadou la toţi iau o maşină de pe google şi pun un scris în bataie de joc.
» Rog să se ia măsuri.
baca , Maestro , aveti 48 de ore sa ne dati explicatii si sa remediati problema , ori facem treaba ori numai si gata !
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
baca
Membru
Membru

Zilele astea intru rar ..Curatenie pt paste ca stau la curte .. O sa vad daca am timp azi sau maine sa fac cate ceva..
Maestro macar de cereri sa se Ocupe:|
-Quick. Imagine Baca

Crappy Imagine baca^
0ana Imagine baca^
baca^ Imagine J@cki
Crappy
Membru
Membru

baca scrie:Zilele astea intru rar ..Curatenie pt paste ca stau la curte .. O sa vad daca am timp azi sau maine sa fac cate ceva..
sunt convins ca , quick se referea si la altceva , se referea sa faceti lucrurile cu mai multa pasiune , sa o faceti "bine" , nu doar luati o poza si aruncati un text si gata , ci totusi cand faceti ceva sa faceti ceva frumos , demn sa fie expus oriunde .
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Cica.ro

Crappy scrie:
baca scrie:Zilele astea intru rar ..Curatenie pt paste ca stau la curte .. O sa vad daca am timp azi sau maine sa fac cate ceva..
sunt convins ca , quick se referea si la altceva , se referea sa faceti lucrurile cu mai multa pasiune , sa o faceti "bine" , nu doar luati o poza si aruncati un text si gata , ci totusi cand faceti ceva sa faceti ceva frumos , demn sa fie expus oriunde .

» Nu doar asta , ci şi faptul când este o cerere , face de mântuială poza i-o aruncă în topic şi dă topic closed şi aşa ia închis gura. Omul fără să mai zică mulţumesc , sau că e nasoală.
» Sau văd acolo 3568 de cadouri . Înţeleg sunteţi darnici , vin sărbătorile , dar măcar faceţi-le calumea. Parcă văd că maxim 10 minute v-au luat la toate 4-5 sau câte erau. O maşină de pe google şi ce text prindeţi de preferinţă ARIAL.
» E bătaie de joc , scuzaţi expresia.
Chuby
Membru
Membru

- Quick. scrie:
Crappy scrie:

» Nu doar asta , ci şi faptul când este o cerere , face de mântuială poza i-o aruncă în topic şi dă topic closed şi aşa ia închis gura. Omul fără să mai zică mulţumesc , sau că e nasoală.
» Sau văd acolo 3568 de cadouri . Înţeleg sunteţi darnici , vin sărbătorile , dar măcar faceţi-le calumea. Parcă văd că maxim 10 minute v-au luat la toate 4-5 sau câte erau. O maşină de pe google şi ce text prindeţi de preferinţă ARIAL.
Daca asta cer ei imi pare rau... Vreau un text rosu, o masina si un desen. (acum eu batman hai sa ii fac o creatie de designer frate... fac una cum a cerut si mi se zice dupaia: nu este lucrare de rank designer) hai ba lasati-ma. Puteti sa imi luati rangul. ;)
Imagine
baca
Membru
Membru

[/quote]

Daca asta cer ei imi pare rau... Vreau un text rosu, o masina si un desen. (acum eu batman hai sa ii fac o creatie de designer frate... fac una cum a cerut si mi se zice dupaia: nu este lucrare de rank designer) hai ba lasati-ma. Puteti sa imi luati rangul. ;)[/quote]
Si mie mil puteti scoate :-j
-Quick. Imagine Baca

Crappy Imagine baca^
0ana Imagine baca^
baca^ Imagine J@cki
Cica.ro

» Eu mă refeream la altceva.
» Când faceţi cadourile. Unde nu vă scrie ce să le daţi.
AkEd
Fost Administrator
Fost Administrator
Detinator Steam: Da
CS Status: I will frag you ;x

Dupa ce faceti cerere de signer iar voi nu faceti nimic :) ?
Chuby
Membru
Membru

AkeD scrie:Dupa ce faceti cerere de signer iar voi nu faceti nimic :) ?
Hai sa te vad pe tine ca faci ce am facut eu in photoshop si dupaia vi si comentezi ca nu am creatii de designer ok? ;) Pana atunci, guritza.
Imagine
Cica.ro

» Maestro pentru aceasta comunitate , a fi designer trebuie să faci creaţii pentru Try Again .
» Degeaba te lauzi cu creaţiile din trecut.
» Eşti designer aici şi trebuie să faci ce face un designer.
» Degeaba ai creaţii.
Crappy
Membru
Membru

maestro , ti se acorda a doua sansa , sper sa fie totul ok de acum inainte :) .
baca , ce vrei sa spuii cu asta ? chiar vrei sa ti se scoata rangul ?
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”