Reclamatie Admin Invizible

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Venom^^
Membru
Membru

• Nick :Venom^^
• Admin :Invizible
• Ora & Data :02.05.2011 ora 09:30
• Dovezi [Se accepta doar screenshot-uri ] :le gasiti la adresla de yahoo laurentiu_angel44
• Scurta descriere :eram pe server cu slow pe surf_green3 si trageam din buy cu awp si el ma ameninta pe mn ca daca mai trag nu stiu cemi face si dupaia a inceput sami dea ban si am intrat pe srv si mia dat ban permanent X( X( X( X( X( X( X( X( X(
florin11
Membru
Membru

eu stiu din spusele la altii ca a intrat intro zi aked si a zis ca avem voie sa tragem din buy si eu am zis daca zice asa aked trb sa respectam decizia lui si atunci invizibile mia zis " ce slow? " si eu nu iam zis nik ca im idadea si mei ban

dar nu zice in regulament ca nu avem voie sa dan ban la alt admin X(X(X(X(X(X(

Asteptam decizia lu Aked
Venom^^
Membru
Membru

Repede frate ca mia dat ban permanent si alt srv mai misto ca asta nu stiu:(( plz dami si unban am facut si cerere de unban :(( :(( :(( :(( :(( :((
Invizibile
Membru
Membru

1.Aked.:) ti'am mai explicat nustiu de cate ori pe skype .. mess , am scris kiar si aici la o reclamatie de a nustiu cui . ca e °naspa° ca avem voie kill din buy sau din afara e naspa .Si din punct de vedere Venom . nu meriti nici macar Slot esti un foarte mare smeker server te crezi rege pe servar nustiu . ti'am zis cu frumosu . nu avem voie kill din buy. si tu nustiu ce ca °cine te crezi tu° . Aked numi pasa ca imi scoti adminu sau altceva stii doar .. rezolva servaru te rog yo pune la loc regula asta ca nu are rost asa. . Sper sa ma intelegi . ;:,Cat timp am fost pe server Nu am lasat pe nimeni sa omoara din buy. .) Aked decide. iti zic si un adevar:) care sper sa°l intelegi . tactica jocului :) .Multumesc Slow tu nu trebuia sa te bagi , cred ca esti prieten cu venom si ce crezi ca rezolvi ? si nu°ti dadeam ban pt ca nu aveam motiv . punct Aked,Keo decideti 1 . cum ramane ca sa stiu. daca mai are rost.:)
Imagine
bY^FIRE
Membru
Membru

eu nu am fost pe server cand s-a intamplat incidentul , dar pe de o parte are si venom drepatate pe cealalta parte si invizibile.
Invizibile a gresit ca i-a dat ban pe deageaba, deoarece nu scrie regula ca : nu avem voie kill din buy.
Invizibile are dreptate cu aceasta regula.. ar trebui pusa in functiune...deoarece sunt multi pe green3 sau green care stau la buy cu awp si imediat omoara si fac frage...keo,aked..
Only the strongest survive!
Imagine
AkEd
Fost Administrator
Fost Administrator
Detinator Steam: Da
CS Status: I will frag you ;x

Kill in buy interzis,Kill din buy nu e interzis.
Venom^^
Membru
Membru

Ms AkeD si invizible eo nu vreau dusmani pe srv vrei sa fim prieteni da sau nu? :|
florin11
Membru
Membru

deci pana la ii dati unban ca cu altcineva nu ma distrez mai b ndecat cu el si cu fire pls unban Venom^^
Venom^^
Membru
Membru

Da chiar mil scoateti? ca alt srv mai misto ca asta nu stiu si nici nu vreau ;;)
baca
Membru
Membru

ar mai fi o chestie pe mapa surf_virtuality langa buy unde e lj si mini-awpuri e voie kill? eu spun ca e langa buy si nu e voie!
-Quick. Imagine Baca

Crappy Imagine baca^
0ana Imagine baca^
baca^ Imagine J@cki
Venom^^
Membru
Membru

Ba frate scoatetimi banu plz va roooooog =((
AkEd
Fost Administrator
Fost Administrator

Venom tu ai pus ip-ul tau ca sa pot sa iti scoate banul ?
Invizibile
Membru
Membru

Aked te rog frumos sa intelegi ca o porcarie EE regula asta... Chiar nustiu dc nu vrei sa aplici regula asta . In fine imi bat gura pe degeaba daca tu vrei sa faci asa cu regula asta.. bine te rog sa mi zici unde pot face ADmin-Retras
Imagine
AkEd
Fost Administrator
Fost Administrator

Vrei sa te retragi ? Ok .Imi dai PM ca te retragi.
Invizibile
Membru
Membru

ok:)
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”