» Vedeţi câte cereri sunt?
» Ce facem?
» Unde ne sunt designerii.
» Ne facem de râs

Moderatori: Moderator Global, Administrator
Quick are dreptateQuick. scrie:» Vă rog frumos să vă uitaţi http://tryagain.ro/viewforum.php?f=35
» Ce facem?
» Ne facem de râs
G.C.T scrie:Quick are dreptateQuick. scrie:» Vă rog frumos să vă uitaţi http://tryagain.ro/viewforum.php?f=35
» Ce facem?
» Ne facem de râs
1. baca da pe la cereri nu il intereseaza
2. Maestro nu mai da pe forum de ceva timp pt ca are forumul lui
3. Raduw0w nare timp de forum !
dar asta e crappy nu vede si nici nu va vedea vreo data
Sincer nu inteleg ce treaba are serverul cu forumul?Ok inteleg trebuie sa aiba omu' activitate si pe forum dar totusi...Daca un player e activ pe server si ii trebuie admin face cerere,ok primeste.Dar nu cred ca pentru helper ar trebuii 80 de posturi.Are activitate pe forum se uita la noutati mai da si el un contra,pro si atat iar daca nu se uita la noutati pierderea lui daca face ceva gresit si are remove. Dar cred ca exagerati un pic cu posturile...Cerinte Slot
-Minim 14 ani
-Minim 15 ore jucate pe server
-Minim 45 posturi pe forum
Cerinte Helper
-Minim 14 ani
-Minim 40 ore jucate pe server
-Minim 80 posturi pe forum
Cerinte Administrator
-Minim 14 ani
-Minim 80 ore jucate pe server
-Minim 160 posturi pe forum
-Minim 1 luna asteptare de la ultimul Upgrade
Cerinte Moderator
-Minim 14 ani
-Minim 120 ore jucate pe server
-Minim 300 posturi pe forum
-Minim 2 luni asteptare de la ultimul Upgrade
nu te-a intrebat nimeni nimic , ownerii serverilor DECID ce si cum.e perfect cum e acuma , poate ne gandim sa marim , pentru ca e nevoie de activitate...J@cki scrie:Sincer nu inteleg ce treaba are serverul cu forumul?Ok inteleg trebuie sa aiba omu' activitate si pe forum dar totusi...Daca un player e activ pe server si ii trebuie admin face cerere,ok primeste.Dar nu cred ca pentru helper ar trebuii 80 de posturi.Are activitate pe forum se uita la noutati mai da si el un contra,pro si atat iar daca nu se uita la noutati pierderea lui daca face ceva gresit si are remove. Dar cred ca exagerati un pic cu posturile...Cerinte Slot
-Minim 14 ani
-Minim 15 ore jucate pe server
-Minim 45 posturi pe forum
Cerinte Helper
-Minim 14 ani
-Minim 40 ore jucate pe server
-Minim 80 posturi pe forum
Cerinte Administrator
-Minim 14 ani
-Minim 80 ore jucate pe server
-Minim 160 posturi pe forum
-Minim 1 luna asteptare de la ultimul Upgrade
Cerinte Moderator
-Minim 14 ani
-Minim 120 ore jucate pe server
-Minim 300 posturi pe forum
-Minim 2 luni asteptare de la ultimul Upgrade
Are legatura , nu esti in masura si nu esti in stare sa-ti dai seama.Deci te rog frumos taci din guraJ@cki scrie:Si inca ceva. Stiu ca nu ma intrebat nimeni nimic dar n-am dreptul sa vorbesc sau ce? Si unde mai vrei sa maresti?Nu inteleg ce legatura are serveru cu forumu' explicami acest lucru. Isi face cont pentru cerere admin daca are reclamatie sau ceva si nu e prezent are adminu scos ce e asa greu?
Mai bine ai pune Sa intre zilnic pe forum sa vada noutatile,,,ca asa vin copii de 11 ani si fac 20 de topicuri la fel..Nu stiu c inseamna postari..Ramane decizia lui CRAPPY oricum..EkToP^ scrie:Chestia cu posturi pe forum mi se pare si mie...
Da iara eu ies cel prost in fine,vei vedea ceea ce faci este gresit.Crappy scrie:Are legatura , nu esti in masura si nu esti in stare sa-ti dai seama.Deci te rog frumos taci din guraJ@cki scrie:Si inca ceva. Stiu ca nu ma intrebat nimeni nimic dar n-am dreptul sa vorbesc sau ce? Si unde mai vrei sa maresti?Nu inteleg ce legatura are serveru cu forumu' explicami acest lucru. Isi face cont pentru cerere admin daca are reclamatie sau ceva si nu e prezent are adminu scos ce e asa greu?.
Nu are legatura varsta , dar e bine sa fie minim 14 ani.
Ma gandesc sa maresc numarul postarilor deoarece altfel omu obtine adminul si apoi pleaca de pe forum , nu-l mai vezi in veac.
...
fabr3gas decide ... deci J@cki , mai bine taci !J@cki scrie:Da iara eu ies cel prost in fine,vei vedea ceea ce faci este gresit.Crappy scrie:Are legatura , nu esti in masura si nu esti in stare sa-ti dai seama.Deci te rog frumos taci din guraJ@cki scrie:Si inca ceva. Stiu ca nu ma intrebat nimeni nimic dar n-am dreptul sa vorbesc sau ce? Si unde mai vrei sa maresti?Nu inteleg ce legatura are serveru cu forumu' explicami acest lucru. Isi face cont pentru cerere admin daca are reclamatie sau ceva si nu e prezent are adminu scos ce e asa greu?.
Nu are legatura varsta , dar e bine sa fie minim 14 ani.
Ma gandesc sa maresc numarul postarilor deoarece altfel omu obtine adminul si apoi pleaca de pe forum , nu-l mai vezi in veac.
...