Buna, am si eu o propunere.
Odata ce suntem o comunitate , sa fie pus la toate serverele din comunitate pluginul "/servere" .
De exemplu daca eu joc hns si vreau sa ma bag la un cs , dr, surf sau pb sa intru tot pe unul din serverele comunitatii scriind /servere.
Asa vin si mai multi in comunitate , si avem sanse sa crestem numarul de jucatori.
O propunere
Moderatori: Moderator Global, Administrator
-
- Membru
Nu e o idee rea 

PoW3R eG.|. Th3 N3uR0s => LOVE TRYAGAIN.RO
Contacteaza-ma la un add : neuros_new94
Contacteaza-ma la un add : neuros_new94
ma copile, am spus ca pun si eu pluginul daca il pun si ei.ce te bagi unde nu-ti fierbe oala?BooM scrie:Tu vrei asta doar pt a se popula sv tau cat mai repede!paintball scrie:eu pun pe serverul meu pluginul /servere sa arate si serverul vostru, cu conditia sa il puneti si voi.sunteti deacord?
193.84.64.199 PaintbaLL MoDe
Hopa teai enervat acuma cand vezi ca adevaratele tale intenti au fost descoperite ?paintball scrie:ma copile, am spus ca pun si eu pluginul daca il pun si ei.ce te bagi unde nu-ti fierbe oala?BooM scrie:Tu vrei asta doar pt a se popula sv tau cat mai repede!paintball scrie:eu pun pe serverul meu pluginul /servere sa arate si serverul vostru, cu conditia sa il puneti si voi.sunteti deacord?