nick : IonuTz.
grad dorit : maior
plata sau redirecte: Redirecte doar 9 ? eu vroiam sa tin 100 pt amiral sau co-owner
Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte Cu sticlele marcate la coada la lapte Si pufaiam carpati pasam intre frati Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
fa activitate pe sv....si daca ti 100 red bune poate primesti un amiral.....sau un grad mai jos de amiral...vedem in fuctie de activitate pe sv
Daca te-am ajutat ajuta-ma si tu cu un +1 la reputatie
KeNt]GTX*/Al3xXx , *MeSsY*, bLacK ;x, QuiNtaR0, f!N@L, mZq|Cracky^cL, xDeyan, musky9, BooM ,XCaTaLiN, Felix, dasdy, •Ella•, Marlboro, ExTaZz*DoDeL*cL
KeNt]GTX*/Al3xXx , *MeSsY*, bLacK ;x, QuiNtaR0, f!N@L, mZq|Cracky^cL, xDeyan, musky9, BooM ,XCaTaLiN, Felix, dasdy, •Ella•, Marlboro, ExTaZz*DoDeL*cL
Dupa cum stiti eu sunt pe locul 2 pe server cum sa nu am activitate deabea mam apucat fac pana maine 500-600 de crime + ore:)
Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte Cu sticlele marcate la coada la lapte Si pufaiam carpati pasam intre frati Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
fa si mia vedem...topu sa tot resetat......io am fost pe 1 cu 1.000 omorati...si sa sters :Padmimineata a fost sters iar...
Baaaa !! Liniste numai faceti off-topic ca nu vreau sa fac din nou cerere !
PaintBall da raspunsul final si lasa-mi id tau de mess chiar daca sunt respins !