Cerere Admin [Smooky]

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
Smooky
Membru
Membru

Nick: S m o o k y
Varsa: 19 ani
Experienta ca admin: De cand a aparaut 1.6
Activitate pe server: Activitate pe server am multa, tinund cont de timpul pe care l-am avut. Am avunt niste examene si nu mi-a lasat timp pentru nimic. Dar ma pot revansa fata de el. <):)
Activitate pe forum: Abia m-am inregistrat, nu chiar de curand.
Steam/Y!M: ON/OFF (Din pacate numai folosesc Y!M, dar daca voi fii nevoit imi voi face)
Comportament: Prima data cand vad comportament, pe un forum de gaming, ma-ti luat pe neasteptate :)) . Pai nu stiu ce sa zic, eu pot spune ca sunt linistit si cel mai educat om, si dupa aceea sa incep sa injur si sa numai stiu ce. Dar comportamentul nu mil pot descrie. Sa spunem linistit, normal, drept? Ceea ce e si corect. In fine sa nu va mai plictisesc.

P.S. Stiu ca cerintele mele lasa de dorit, din cauza timpului sau alte chestii. Ma voi revansa suta la suta odata ce ma vad integrat in comunitate, atunci iti vine si pofta mai multa de joc. Apropo, admin-ul il doresc din cauza nedreptatiilor de pe server.

Cu stima si respect, S m o o k y
Va multumesc
Ielex
Membru
Membru

Hmmm...nu prea stiu multe despre tine, dar pari un om serios..momentan voi astepta sa vad ce spun ceilalti care te`au vazut pe server.
Imagine
Imagine
BooM
Membru
Membru

:contra:
Imagine
Smooky
Membru
Membru

Doamne, nu mi-am dat seama, scuze. Te rog sa inchizi topicul si revin dupa ce-mi fac ceva prieteni admini! Am uitat cum se actioneaza. :-?
de[Y]an
Membru
Membru
Detinator Steam: Nu
CS Status: Go hard .

Smooky scrie:Doamne, nu mi-am dat seama, scuze. Te rog sa inchizi topicul si revin dupa ce-mi fac ceva prieteni admini! Am uitat cum se actioneaza. :-?
Stay usor k pe asta nu am inteles`o <):) :-? :-?
Cine are addons de hns dev on foarte bun PM !!!

Imagine
Smooky
Membru
Membru

Deyan scrie:
Smooky scrie:Doamne, nu mi-am dat seama, scuze. Te rog sa inchizi topicul si revin dupa ce-mi fac ceva prieteni admini! Am uitat cum se actioneaza. :-?
Stay usor k pe asta nu am inteles`o <):) :-? :-?
Pai m-am uitat la mai multe cereri, daca cunosti pe cine-va esti bine pus, daca nu, esti pa. Deci mi se pare corect sa mai astept sa-mi fac prieteni admini, care vor fi nevoiti sa dea PRO, doar prin simplul fapt ca ma cunoaste. Ca observ ca daca nu te cunoaste, desii eu am stat ceva pe server, iar pe BooM nu l-am vazut niciodata, si nu stie nimic despre mine apasa PRO sau CONTRA la nimereala, sa nu zica ceilanti mai mari, ca nu voteaza. Ielex a spus sa-si dea cu parere ce-i care m-au vazut pe server, eu nu am vazut nici un BooM. Si daca ar fi sa o lu-am pe asa, pe surf2, este cam dezastru, admini codati, jucatori codati, harti care nu se schimba, injuraturi, reclame, etc. Cine este mai mereu online cunoaste, ma refer la acei admini codati.

Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, am vrut sa spun doar adevarul, care se vede.

Respect!
de[Y]an
Membru
Membru
Detinator Steam: Nu
CS Status: Go hard .

mane in caz ca nu ai observat adminele nu se dau pe prietenie ;) ;) nush dc crezi tu asta:D
Cine are addons de hns dev on foarte bun PM !!!

Imagine
Smooky
Membru
Membru

Ok bro, atunci mai am o singura intrebare, inainte sa inchideti topicul. De ce a fost inchisa reclamatia mea catre Sorin, el fiind admin jucand cu coduri? Eu, din punctul meu de vedere nu sa luat nici o decizie, si sa uitat totul, din moment ce nu sa dat nici un reply si sa inchis topicul. Se vedea clar ca are AIM! Deci, ce parere ai frate?
Ielex
Membru
Membru

Alea au fost alte vremuri..

Topic inchis la cererea autorului.
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”