Nick :[^AsII^] skillx*cL
ID Steam :nu am
Varsta :15 ani
Grad dorit : admin/helper.:helper
Data primei conectari pe server:15 iulie.2011
Cate ore jucati pe server? :cam cat de multe posibil nu am un numar exact dar sunt on in fiecare zi
Intre ce ore puteti fi on? :de dimineata pana seara
De ce ati ales acest server? :pentru ca mi-a placut cel mai mult
Cu ce credeti ca puteti imbunatatii acest server? :cu activitatea mea
J@cki:Nu avem nevoie de admini inconpetenti,dar daca chiar credeti ca sunteti capabili,prima data cititi regulamentul! http://tryagain.ro/viewtopic.php?f=96&t=1044
Ai citit regulamentul? Da/Nu:da l-am citit
cere skillx
Moderatori: Moderator Global, Administrator
by skillx

DaCa CrEzAi Ca Ma DeScUrC Da Si MiE +1 R3p

Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
Cine copiaza avatarul meu sa suga cariciu -
GTX*/Al3xXx
- Zeus

- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Surf.TryAgain.Ro
- Localitate: Brăneşti-Ilfov-România-Europa-Terra-Calea Lactee-Univers
Fabr3gas: Warn,nu ai voie sa dai pro/contra daca nu ai admin!

Urât de mulți, iubit de puțini, dar respectat de toți.
Ăsta sunt eu, GTX*/Al3xXx mereu!
- -FdQ-SzEn
- Membru

- Detinator Steam: Da
- CS Status: Hns- Impresive
Gta ai admin pe acest server? daca nu te rog nu te mai baga peste cerei .
nu merita comportamentul lasa de dorit si +ca face strafe cu w bhop la fel surf nu stie
Deci nu merita doar atunci cand isi revizueste comportamentul.El zice la amdini sa schimbe mapa cand mai sunt 20 minute ca nu ii convine lui.Cand si daca o sa fie admin probabil o sa schimbe mapa cand o sa vrea
si ce mapa o sa vrea
Ultima oară modificat 17 Aug 2011 16:28 de către -FdQ-SzEn, modificat 1 dată în total.
- FloriNNN22
- Membru

Ma scuzati ca intervin aici dar....
CUM PUTETI SA II DATI PRO? ACEST BAIAT NU STIE CE ESTE RESPECTU SI INJURA CA LA EL IN KASA
TREZITIVA LA REALITATE OAMENI BUNI 
CUM PUTETI SA II DATI PRO? ACEST BAIAT NU STIE CE ESTE RESPECTU SI INJURA CA LA EL IN KASA

Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
Cine copiaza avatarul meu sa suga cariciu bai karamel de unde pana unde scoti tu frate perlele astea?
nu vezi ca aduci niste acuzatii nefondate asupra mea? adu`mi tu mie dovezi ca jignesc eu pe careva si nu stiu eu ce inseamna respectul... eu cu tine nu am nici`o tangenta..imi vad de jocu meu si tac din gura.. chiar daca tu cand joci pe skills iti dai slap si apoi te lauzi ca ajungi la 2 din prima
la alte harti cand lasa teroo free dai slay iar cand esti tu 1 nu te opresti sa dai slay
numai vorbi tu marele corect... acum tu ai influentat restu care nu au votat si se vor lua dupa tine
intrati frate pe server sa vedeti daca jignesc eu ... vede`ti ca sunt online.. ca joc.. mult mai mult ca tine
Imi cer scuze pt off-topic da chiar trebuia sa ii raspund acestei persoane frustrate...
la alte harti cand lasa teroo free dai slay iar cand esti tu 1 nu te opresti sa dai slay
numai vorbi tu marele corect... acum tu ai influentat restu care nu au votat si se vor lua dupa tine
Imi cer scuze pt off-topic da chiar trebuia sa ii raspund acestei persoane frustrate...
by skillx

- alx.
- Membru

- Detinator Steam: Nu
- CS Status: Just opening cs!
skillxx din nou vorbesti aiurea, uita-te pe gametracker si uita-te la ce ore ai tu si la ce ore are karamel.
Si la cealalta cerere te tot laudai ca intri mai mult ca toti.
Si sunt de acord cu Karamel nu ai respect fata de nimeni pe server.
Si sa nu incepi cu dovezi ca devii enervant daca mai multi spun ca esti nerespectuos atunci esti!
Si la cealalta cerere te tot laudai ca intri mai mult ca toti.
Si sunt de acord cu Karamel nu ai respect fata de nimeni pe server.
Si sa nu incepi cu dovezi ca devii enervant daca mai multi spun ca esti nerespectuos atunci esti!
Poti sa lupti si sa pierzi sau sa pierzi oricum , asa ca da-le sa sara!