• Nick :ZpQ.SwamP
• Admin :stealL
• Ora & Data :22:52 data vineri 09/09/2011
• Dovezi [Se accepta doar screenshot-uri ] : http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... age3l.png/
• Scurta descriere: se gaseste unu sa zica ca lam omorat la buy... eo 1 primu rand nu eram in buy nici la gun nu eram lam omorat de de pe banda de surf ca is locurile alea unde sa stai iar desteptu de stealL so loat dupa ala si imi da ban... mai intai sa se asigure si dupa sa actioneze + ca tot serv zicea ca ala care zise ca lam omorat ca avea aim si stealL parca era chior. si dovada ca Cel care a zis ca lam omorat are aim http://www.girlshare.ro/2599069
Ce Oameni.
reclamatie StealL
Moderatori: Moderator Global, Administrator
-
- Membru
scz is stealL is pe a lu inviizbile wa aia e poza ca mie nu mie se pare si ce vina am eu in primu rand ca nobii astia mint wa dak sunteti asa buni si wa dati mari dc nu wa faceti admini wa sa va vad ca ca mn admin nu o sa mai vedeti vreodata si swamp lasate cu reclamtia ca nu iti mere cu mn na ce sai faci astai viata dak nai noroc si mint ue de unde sa stiu ca astia zic adevaru eu cand zice unu kill buy tre sai dau ban si punct .
ps: eu am ban pana luni pe forum vb cu id lu invizibile
ps: eu am ban pana luni pe forum vb cu id lu invizibile
-
- Zeus
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Surf.TryAgain.Ro
- Localitate: Brăneşti-Ilfov-România-Europa-Terra-Calea Lactee-Univers
Frate si eu sunt admin... si stiu cum e...
Cand zic 10 x a facut kill in buy si zice 1 ca nu x ci y... pe cine sa cred...?
Am fost in situatia lui StealL dar am avut noroc ca playerul avea IP dinamic si nu s-a suparat
Acum ca am pati-o nu mai dau ban daca se contrazic... astept si ii pandesc si vad care a facut
... sau ma uit in consola cine pe cine a luat...
Cand zic 10 x a facut kill in buy si zice 1 ca nu x ci y... pe cine sa cred...?
Am fost in situatia lui StealL dar am avut noroc ca playerul avea IP dinamic si nu s-a suparat

Acum ca am pati-o nu mai dau ban daca se contrazic... astept si ii pandesc si vad care a facut

Urât de mulți, iubit de puțini, dar respectat de toți.
Ăsta sunt eu, GTX*/Al3xXx mereu!
- Ribéry
- Membru
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Sper ca sa ridicam comunitatea asta!
steall nici tu nu ai reactioant bine si nici swamp
steall
1.Nu ai reactionat corect daca unu zice ca eu am facut kill buy il crezi ?:| nu .. dar problema e ca trb sa aiba poza / demo / martori ..
2.Intelegerea e intelegere nu sa aduc 2-3 prt gata.. :d
swamp
1.Nu trb sa faci reclamatii din orice nu e ban permanent / forever / ip
2.Si tu poate ai facut kill buy
3.Dovada mai clara ?
ca nu se stie daca a fost stealL mane ..
poate esti dusman si ti-a dat altul ban ca esti dusmanu lu stealL
DECI AI GRIJA..
P.S. : Ambii aveti grija.. :d
steall
1.Nu ai reactionat corect daca unu zice ca eu am facut kill buy il crezi ?:| nu .. dar problema e ca trb sa aiba poza / demo / martori ..
2.Intelegerea e intelegere nu sa aduc 2-3 prt gata.. :d

swamp
1.Nu trb sa faci reclamatii din orice nu e ban permanent / forever / ip
2.Si tu poate ai facut kill buy
3.Dovada mai clara ?

P.S. : Ambii aveti grija.. :d

Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte
Cu sticlele marcate la coada la lapte
Si pufaiam carpati pasam intre frati
Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
-
- Membru
scz is stealL wa black in primu rand eu nuj ce sa mai cred din 26 de playerii care is tot timpu deci eu din cauza llor nu pot sa fac un frag cand ii aud pe toti ca se omoara buy in al doilea rand scriu de 1000 de ori nu omorati buy gun butoane (dak suntem pe green) ei fotbal se omoara mai rau ca doua bab pt mancare sa mor eu izc cs copii in al 3 rand eu din cauza voatra a playerilor ca sunteti neintelegatori eu nu mai pot ajunge pe 1 la top inainte faceam 100 cu 0 sau 200 linistiti akm tre sa stau cu ochii pe voi .
P.s: Inca sa ziceti ms ca asa admin care sa aiba grija de sv nu o sa vedeti .
P.s: Inca sa ziceti ms ca asa admin care sa aiba grija de sv nu o sa vedeti .