EkToP^ scrie:Chestia cu posturi pe forum mi se pare si mie ...
Mai bine ai pune Sa intre zilnic pe forum sa vada noutatile,,,ca asa vin copii de 11 ani si fac 20 de topicuri la fel..Nu stiu c inseamna postari..Ramane decizia lui CRAPPY oricum..
OFF: Ce ai facut la BAC crappy:>
Nu inteleg dc mi-ati mai dat "moderator global"? AkeD ti-am trimis 2 pm-uri e greu sa dai delete?:| nu va faceti nu ma stergeti schimb pw si vi-o dau prin pm si faceti ce vreti!
Save the Planet,KILL Yourself !
Y!M : ektop_tryagain
Skype : ektop94 sau ektop_94 (preferabil id-ul care are ca o avatar o poza cu wiz khalifa fumand un trabuc sau prefacandu-se )
Steam: ektop94
Degeaba..poti sa ma stergi numai doresc sa moderez hns.
Skype : ektop94 sau ektop_94 (preferabil id-ul care are ca o avatar o poza cu wiz khalifa fumand un trabuc sau prefacandu-se )
Buna tuturor, cred ca ati observat cu totii lipsa mea de activitate... Imi pare rau, dar momentan nu ma mai pot ocupa de acest forum/server de conter-strike. Va rog sa imi scoateti moderatorul, insa nu va faceti griji (cei care va faceti) voi incerca sa revin cat de curand...
Bruno dc nu incercam sa facem un addons nou? Te pot ajuta si eu xD
Eu o sa incerc sa faca unul nou noutz, il punem si daca iti place cum e ramane xD
Addons de Dr am eu adica cred ca e ca cel original numa ca tre sa rezovl cateva buguri .Nu e facut de mine , doar modificat.Prima data mam gandit sa il fac pentr train al clanului in care fac parte (-FdQ-) dar am vazut ca nu prea a solicitat nimeni meci alea ale anu lam mai deschis eu cred ca e destul de bun daca ii rezolvam bugul de la USP
Daca tu crezi ca intr-un topic/post facut de mine , te-am ajutat , te rog da clik pe + la reputatie si adauga un coment. Multumesc !!