Gata,deja sunt luat de prost.Sper ca acest mesaj sa il citeasca Crappy !
Bun.Imediat se face 1 ani de cand sunt alaturi de comunitate,mai exat aproape de cand s-a infiintat.
Inceputul a fost asa:
Eram pe gadict eu cu fratelemeu -Quick. cu serverul de CS,ne mergea super,server full non-stop.
Ok,intr-o zi mi-a dat cineva add pe skype...Habar n-am cine a fost,si mi-a venit cu o "oferta" sa vin la el in comunitate ca nu stiu ce ....bla bla ...si am venit.Era destul de ok lumea si am luat Moderator Global.Vara trecuta ...cam prin Iunie daca nu ma insel am luat Administrator dar pana atunci au fost 4 luni de munca in fiecare zi.Si acest Felix e de 1-2 saptamani si deja are Administrator. De ce ? Nu stiu,Crappy nu imi mai zice nimic.Asa ca vreau sa decid ce sa fac.
1.Sa plec si sa il las pe Felix? (are cont dezactivat,ca mi-a schimbat parola de la server)
2.Sa stau si sa vina -Quick+Fabr3gas (-Quick nu stiu daca vina,dar daca se intoarce si fabr3gas sigur vine)
Ce parere aveti voi ?
Edit:Comentariu neaparat !
Revolta !
Moderatori: Moderator Global, Administrator
Aked nu fii ca stii prea bine ca nimeni mai e mai bun ca tine la administrarea acestei comunitati ce sai faci akm si eu am vreo 6 luni de comunitate si ma multumesc cu admin pe surf crezi ca mai conteaza akm ca vine unu si ia administrator ce ce trebuie sa stii e ca oricum tu ai mai multa experienta decat el
Vote 2

Vote 2

-
- Zeus
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Surf.TryAgain.Ro
- Localitate: Brăneşti-Ilfov-România-Europa-Terra-Calea Lactee-Univers
Cu toate ca el a fost nedrept cu mine...(am avut si eu o parte din vina)... M-am ales cu BAN cu degradare fara motive serioase...etc...
Deci dau 2
Deci dau 2

Urât de mulți, iubit de puțini, dar respectat de toți.
Ăsta sunt eu, GTX*/Al3xXx mereu!
Nu vreau sa pleci din comunitate ...Chiar daca sunt destul de nou am auzit numai de bine despre tune . Am votat 2
-
- Membru
- CS Status: Trup si suflet cu DRX.TRYAGAIN.RO
vote 2 ... mai asteapta dar fabr3 nu stiu daca se intoarce inapoi el e pe gadict
mai rabda putin si cred k se vor aranja lucrurile

Daca ti-am foste de ajutor dati +1

Vote 2

-
- Membru
- CS Status: ON
Vote 2 pt aked si mai ales pt fabregas
SPER SA FACEM DIN COMUNITATEA ASTA UNA DE SUCCES DAR PANA ATUNCI AVEM DE PARCURS UN DRUM GREU
DAR NU NE VOM DA BATUTI NICIODATA!

am uitat comdasdy scrie:vote 2
Aked e cel mai bun administrator de cand sunt yo intr-o comunitate.nu am avut nici o problema cu el. cand am vazut ca felix ia dat ban lu gtx alex mam enervat urat si am mai vazut ca a schimbat parolele de la surf si cs
Datil JOs pe felix sa ramana AkeD si Fabr3gas si Quick sa vina inapoi!!!!
- Ribéry
- Membru
- CS Status: Sper ca sa ridicam comunitatea asta!
2.Sa stau si sa vina -Quick+Fabr3gas (-Quick nu stiu daca vina,dar daca se intoarce si fabr3gas sigur vine)

Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte
Cu sticlele marcate la coada la lapte
Si pufaiam carpati pasam intre frati
Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
-
- Membru
Te rog stai fara tine merg lucrurile pe dos

vote 2...e mai bine pentru toti...ai ajutat ffff mult comunitatea.Eu zic ca sa ramai si sa vina si fabr3 ca deja dr si dr2 sau dus de rapa,de o luna gasesc sv gol (nu cum era inainte sa cer la admin sa ma bage si pe mn ca sa pot juca ca nu mai aveam loc).Si deja si jumatate din surf e de rapa (dimineatza cand intru daca st 4 player e bn nu cum era inainte la prima ora ca se joace).
vote 2

app pentru cei care ati dat vote 1 dati si voi comentariu "dc sa plece aked " nu va fie frica ca nu va taie nimeni capul dar st curios cine are atata rautate in el si pe aked la cat a ajutat atat de mult comunitatea.