Retragere !

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Seeker
Zeus
Zeus
Cunostinte CS: Excelente
Detinator Steam: Nu
CS Status: Furien.TryAgain.Ro

Cică.ro scrie:Ce e aici mă ? Felix ţi-ai chemat toată armată contra Aked ?

Aked a ajuns Administrator prin multă , multă muncă depusă , nu stând ca voi cu mâinile în buzunare şi criticând.
Nu am chemat frate pe nimeni ... ce nu au voie sa isi spuna parerea ?
Simply the best ! :)
" Only GOD Can Judge Me! "
Nikki
Membru
Membru

Comunitatea e la margine de prapastie, Aked de cand e administrator e mare "boss" ca are un server de cs si mai stiu eu ce... Felix era de treaba nu increzut ca Aked.. pe o parte asa ii trebuie lu crappy are incredere in cine nu trebuie, si asta inca nu e sfarsitul !
DACA ti-am fost vreo data de ajutor, multumeste-mi cu +1 rep...

Imagine
alx.
Membru
Membru
CS Status: Just opening cs!

Ma stiti cum e comunitatea asta?

Ca o dupa plina cu oamneni fara sofer(soferu fiind Crappy) cativa pasageri mai importanti care se cearta pe volan(Aked Felix) si noi restul mai importanti sau nu......

Nu stiu unde o sa ajungeti certandu-va Aked tu ar trebui sa accepti ajutor nu sa ii dai cu piciorul esti cam arogant si increzut daca Felix ti-a gresit cu ceva vorbiti impacati-va nu bagati comunitatea in stalp pentru o cearta.

EDIT: Dar totusi putin respect fata de Aked fara el nu era comunitatea ce e astazi ma rog rau asa cum e poate fara el nu mai era deloc nu ati vazut ca serverele lui au rezistat cel mai mult Aked a luptat cel mai mult pentru aceasta comunitate poate chiar mai mult decat Crappy.

Atat am avut de spus
Poti sa lupti si sa pierzi sau sa pierzi oricum , asa ca da-le sa sara!
Cica.ro

@venXca
Nu esti avocatul lui Felix.

Da Felix , nu trebuie să te superi , chiar nu ştiu ce a fost între tine şi Aked, dar eu mai sus mi-am spus opinia. În care nu am discutat despre comportamentul şi caracterul tău.
_-DRB-_
Membru
Membru

Bei fraierilor ce-i aicea? Cearta intre ceata lu AkeD si ceata lu Felix? ...moama ca daca vede Crappy jumate de comunitate iese pe geam ...Calmativa oameni buni ...nu fiti copaci.Daca omul vrea sa plece lasatil...am inteles nu pot convietui doi cocosi in aceiasi cusca...dar acuma nu impartim comunitatea Tryagain in doua mari imperii otomane formate din goti si ostro-goti si merem la razboi...pai nu se face asa oameni buni. Terminati cu certurile astea de gradinita...si lasatii pe ei doi sa rezolve problema singuri...prin dovezi si argumente puternice nu prin injuraturi si gasca lu Guta...pai suntem sau nu mai suntem oameni? Sau acuma nu mai evoluam...dam inapoi...devenim animale...
L-)
Imagine
Imagine

I touch the right spot at the right time
Lights on or lights off, she like it from behind
So seductive, you should see the way she wind
Her hips in slow-mo on the floor when we grind
Ribéry
Membru
Membru
Detinator Steam: Da
CS Status: Sper ca sa ridicam comunitatea asta!

venXca scrie:
AkeD scrie:Hai valea ! Am alti oameni mai buni ca tine ;)
BsG un mare .....
O sa vedeti pe parcurs ce se va intampla.

Aked asta e comentariu de administrator? :)) vad ca nu prea ;) Nu stiu cum ai devenit administrator la ce limbaj ai :) chiar te crezi mai bun ca felix? DOVEDESTE-O !!!!!!!!!
venXca ia vezi-ti tu de treaba ta ! Aked e administrator stie ce face ! Asa ca nu te mai baga !

FORTZA AKED !!!! Bafta Felix imi pare rau :( ca ai plecat :((
Imagine
Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte
Cu sticlele marcate la coada la lapte
Si pufaiam carpati pasam intre frati
Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
Doctor4Hell
Membru
Membru

_-DRB-_ scrie:dar acuma nu impartim comunitatea Tryagain in doua mari imperii otomane formate din goti si ostro-goti si mergem la razboi
dc nu? 8-l...ar fi sooooooooooo tare
Eh...oricum ar fi, o privire de la crappy si incepe razboiul pe forum/mess sau altceva >;))
Conturi : YouTube
alx.
Membru
Membru
CS Status: Just opening cs!

_-DRB-_ scrie:Bei fraierilor ce-i aicea? Cearta intre ceata lu AkeD si ceata lu Felix? ...moama ca daca vede Crappy jumate de comunitate iese pe geam ...Calmativa oameni buni ...nu fiti copaci.Daca omul vrea sa plece lasatil...am inteles nu pot convietui doi cocosi in aceiasi cusca...dar acuma nu impartim comunitatea Tryagain in doua mari imperii otomane formate din goti si ostro-goti si merem la razboi...pai nu se face asa oameni buni. Terminati cu certurile astea de gradinita...si lasatii pe ei doi sa rezolve problema singuri...prin dovezi si argumente puternice nu prin injuraturi si gasca lu Guta...pai suntem sau nu mai suntem oameni? Sau acuma nu mai evoluam...dam inapoi...devenim animale...
L-)
Daca ar fi doi membri obisnuiti pe forum nu as tine partea nimanui dar (si imi cer scuze Felix) tinand cont de activitatea lui Aked pe forum trebuie sa fiu de partea sa dar are dreptate DRB si cred ca topicul asta ar trebuii inchis pentru ca e problema lor.
Poti sa lupti si sa pierzi sau sa pierzi oricum , asa ca da-le sa sara!
venXca
Membru
Membru

^CoSmO^ scrie:
_-DRB-_ scrie:Bei fraierilor ce-i aicea? Cearta intre ceata lu AkeD si ceata lu Felix? ...moama ca daca vede Crappy jumate de comunitate iese pe geam ...Calmativa oameni buni ...nu fiti copaci.Daca omul vrea sa plece lasatil...am inteles nu pot convietui doi cocosi in aceiasi cusca...dar acuma nu impartim comunitatea Tryagain in doua mari imperii otomane formate din goti si ostro-goti si merem la razboi...pai nu se face asa oameni buni. Terminati cu certurile astea de gradinita...si lasatii pe ei doi sa rezolve problema singuri...prin dovezi si argumente puternice nu prin injuraturi si gasca lu Guta...pai suntem sau nu mai suntem oameni? Sau acuma nu mai evoluam...dam inapoi...devenim animale...
L-)
Daca ar fi doi membri obisnuiti pe forum nu as tine partea nimanui dar (si imi cer scuze Felix) tinand cont de activitatea lui Aked pe forum trebuie sa fiu de partea sa dar are dreptate DRB si cred ca topicul asta ar trebuii inchis pentru ca e problema lor.
Bine zis cosmo . Daca Aked ar fi dat dovada de respect nu se ajungea la asta :) Dar ce sa ceri din parte unor ,.noobi'' Nu dau nume
Imagine
Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
Cine copiaza avatarul meu sa suga cariciu :))
AkEd
Fost Administrator
Fost Administrator
Detinator Steam: Da
CS Status: I will frag you ;x

venXca timp de cateva luni destul de multe am incercat sa fiu "in vocabularul tau" cum imi vorbesti pe Y!M "ba ..." "dute-n" ...si etc.
Va rog injurati-ma prin PM si vreau argumente.
Fabr3gas

Gata cu cearta asta, aked dai t/c. Vad ca,crappy nu a dat nici 1 semn de viata. Omul a zis ca se retrage,ce's cu comentariile astea si circu asta?

Sa revina crappy sa ia decizia finala,cine pleaca,cine ramane.
Seeker
Zeus
Zeus
CS Status: Furien.TryAgain.Ro

Ii dau eu T/C ca nici aked nu ii chiar asa activ pe forum
In fine posibil sa revin :))
Simply the best ! :)
" Only GOD Can Judge Me! "
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”