Reclamatie.

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
Ioana#
Membru
Membru

[ Nickname player/admin reclamat ] :Andrey
[ Motivul reclamaţie ] : Aveam 1-1, next round iau 4. Primesc blind, rog sa-l scoate. Nu mi-l scoate, dau RETRY, ii spun ca are reclamatie, primesc BAN instant.
[ Dovezi ] : Poza consola. http://postimage.org/image/42olblnpz/
[ Alte precizări ] : Va poate spune andrei, sa vedem ce are de zis. Ca prea am primit BAN degeaba.
Roman prin acte.....Inger prin fapte.....Demon prin ganduri....Model prin randuri....
Mi-am pandit sufletul.....Ingerul doarmne.......Demonul, s-a trezit.
americandream
Membru
Membru

Spune-ne, AnDrEy, de ce a luat Ioana ban?
PLAY HARD, GO PRO!
Sinedd
Membru
Membru

Vrei sa sti dc tiam dat ban???Nu ai voie sa dai retry dupa blind.
Ioana#
Membru
Membru

Daca team rugat sa-l scoti, de ce nu l-ai scos , aveam blind de 1 minut. Nu daca nu l-ai scos m-am vazut nevoita sa ies. Nu mi-ai dat o explicatie concreta, asta rezulta ca ban-ul l-am primit total DEGEABA. Va rog dati-va cu parerea, a facut bine? Sa imi tina blindu-l 1 min, sa nu-l scoata si sa primesc si BAN. Nu cred.
O zi buna.!
Roman prin acte.....Inger prin fapte.....Demon prin ganduri....Model prin randuri....
f!N@L
Membru
Membru
Detinator Steam: Da

Ma da cand veti intelege ca Ioana nu are cod,ca a jucat in PGL si acolo este alt nivel de dificultate si clar ca daca joaca cu "botii ca si noi",noi credem ca are cod.
Si bine a facut ca a dat retry daca tu nu iai scos blindu...si mie mi se intampla sa uit sa dau unblind si persoana acea da retry si nu dau ban ii las sa joace deoarece stiu ca a avut blind si nu vedea.
Sinedd
Membru
Membru

Doamne ,nu mai minti fa k nu tiam tinut blindu 1 min.
Ioana#
Membru
Membru

1) Vorbeste frumos, eu nu te-am jignit.
2) 1 minut, vorba vine, daca nu sti, nu vorbi,te-as ruga.
3) Blindu-l mi l-ai tinut destul , tocmai de aceea am dat RETRY, ti-am cerut sa scoti, numai incerca sa te aperi atat, ai gresit asta e.Dar macar fi barbat si recunoaste odata. Ca numai vreau sa fac posturi aiurea, din cauza ta, o lungim mult ca iti e tie greu sa recunosti adevarul.
Oricum eu stiu eu am patit si cred ca oamenii acestia din, aceasta comunitate, ma vor crede , deoarece nu am motive sa-ti fac tie reclamatie ca asa vreau eu. Asa ca.. RECUNOASTE.
Eu vreau sa raman aici, asa ca nu vreau sa incep prost, nu vreau sa ma cert cu nimeni, sa fim prieteni toti, suntem intr-o coumunitate, adica o familie in lumea cs-ului. RESPECT pe cei care ma respecta. :)
AkEd
Fost Administrator
Fost Administrator
Detinator Steam: Da
CS Status: I will frag you ;x

Andrey avertisment !
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”