Rockstar Games a confirmat oficial existenta urmatorului joc din seria Grand Theft Auto. In schimb, spre deosebire de alte titluri precum Grand Theft Auto: San Andreas, Rockstar prefera sa mearga inainte cu numerotarea. In plus, va pune la dispozitie un trailer pentru noul joc in doar cateva zile.
Rockstar a dezvalui logo-ul oficial al jocului Grand Theft Auto V pe propriul site, impreuna cu specificarea ca trailer-ul va eni pe data de 02 Noiembrie 2011.
Rockstar anunta Grand Theft Auto V, promite trailer pe 02 No
Moderatori: Moderator Global, Administrator
-
- Membru
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: Surf
IV e super cool(grafica, sunet, tot). Cred ca V e bestial 

DJ Cap Mare
TryAgain
TryAgain
-
- Membru
n-ai de unde sa stiiDJ Cap Mare scrie:IV e super cool(grafica, sunet, tot). Cred ca V e bestial
asa s-a zis si de NFS Carbon dupa aparitia lui lui Most Wanted....si a fost clar Most Wanted era net superior lui Carbon la toate capitolele importante(grafica,sunet,cerinte,masini)
Conturi : YouTube
-
- Membru
- CS Status: Surf
Doctor4Hell scrie:n-ai de unde sa stiiDJ Cap Mare scrie:IV e super cool(grafica, sunet, tot). Cred ca V e bestial
asa s-a zis si de NFS Carbon dupa aparitia lui lui Most Wanted....si a fost clar Most Wanted era net superior lui Carbon la toate capitolele importante(grafica,sunet,cerinte,masini)
Am presupus ca e "bestial" . Dar teoretic, ca orice e nou, ar trebui sa fie si mai avansat ca precedentul

DJ Cap Mare
TryAgain
TryAgain
- alx.
- Membru
- CS Status: Just opening cs!
Jocul are acum si un trailer oficial.
http://www.youtube.com/watch?v=QkkoHAzj ... r_embedded
Si ce mi-a placut cel mai mult
,,Why did I moved here? I guess it was the weather.,,
http://www.youtube.com/watch?v=QkkoHAzj ... r_embedded
Si ce mi-a placut cel mai mult
,,Why did I moved here? I guess it was the weather.,,
Poti sa lupti si sa pierzi sau sa pierzi oricum , asa ca da-le sa sara!