Cum spune si titlul ,"se duce *CENZURAT*' sv!".Pacat ca primesc admin,playeri care sunt prieteni cu Aked chiar daca nu i-am vazut pe sv nici macar o singura data.Intra,fac pe grozvii,ma injura iar eu primesc destroy in urma unor contraziceri....pana la urma se vede varsta de 15 ani.
Asta e.Bafta in continuare!
Se duce *CENZURAT*' sv!
Moderatori: Moderator Global, Administrator
Mda AkeD ori ii scoti pe cei 2 din comunitate ori pleaca aproape toata lumea care se joaca pe sv asta.Daca nu vor primi remove macar voi pleca si eu
atata timp cat ala spune ca srv se duce drq si dupa ma injura ma face praf si dealea,si dupa imi spune ca in realitate sunt un *CENZURAT* si dealea cat timp el un admin cu un grad mai mic ca mine imi spune asa ceva scuzati limbajul il scuip in gua (sa zic frumos) deci el a inceput sa se iua masuri astept raspun crappy aked oricine ! + nu ai respectat modelul de reclamatie 

Macar zi ce ai facut si tu cum vorbeai pe sv si apoi mai discutam pana atunci ciocu mic si joc de glezne...Si tiam zis tu si Staff va dati mari si tari cu Aked dar cu mien nu va merge.Revino cu un post si zi tot ce ai vorbit pe sv cum ai injurat si chestile astea sa nu le spun eu sau sa spuna Messy ca nu are rost.Astept cat mai rapid sa postezi
- Berzerrk.
- Membru
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: I'm not weird , I'm a limited edition !
+1 Warn,bravo injura.Copile nu esti la Piata sa vorbesti asa,abtinete!Edwin93 scrie:"il scuip in gua","el un admin","drq","iua"....mama ei de romana....o scuipi pe mata ba copile.Eu am vorbit frumos.
It's true, you are special.. but not quite as special as i am!

There's a fine line between genius and insanity. I have erased this line

-
- Membru
Biggiuu scrie:SI mai vb de limbaj . Daka esti tare in gura si deastea hai in oradea cu cati vrei u cu cine vrei u si zimi in fata bine?Edwin93 scrie:Taci *CENZURAT*.![]()
![]()
Si vedem dupa ce se intampla ! Ai grija ca nu stii cu cine vorbesti @

PLAY HARD, GO PRO!
- Berzerrk.
- Membru
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: I'm not weird , I'm a limited edition !
Bine m-am saturat sa va tot certati.
AkeD il deschizi cand vrei tu sa zici ceva.

AkeD il deschizi cand vrei tu sa zici ceva.
It's true, you are special.. but not quite as special as i am!