[ Nickname admin reclamat ] : Wolverine
[ Motivul reclamaţie ] : Dc are asta admin?
[ Dovezi ] : Martori astept comentari de la playeri prezenti pe server la ora accea 20:00
[ Alte precizări ] : Deci era harta de_westwood si am dat vot de_nuke si 35hp_2 trec 30 de secunde intra Wolverine si chimba harta direct pe dust2 schimb iar harta pe 35hp_2 cand intra wolverine si schimba harta pe dust2 !
Cine ia dat admin sa il scoata pentru ca merita slot daca merita !!!
Reclamatie Wolverine
Moderatori: Moderator Global, Administrator

Nuhs nu am vazut faza ca am intrat mai tarziu cu cateva minute creq da lam vazut ca are admin si sunt curios de unde ca cerere nu a facut
-
- Zeus
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: Furien.TryAgain.Ro
1.Nu aveti nici o dovada 
2.Din cate am inteles el a dat votemap si a iesit dust2,iar tie nu ti-a convenit sau ceva de genu
3.Astept un reply de la trouble si daca mai faceti posturi aiurea gen "daca e cum zice x merita remove/etc" va dau warn

2.Din cate am inteles el a dat votemap si a iesit dust2,iar tie nu ti-a convenit sau ceva de genu
3.Astept un reply de la trouble si daca mai faceti posturi aiurea gen "daca e cum zice x merita remove/etc" va dau warn
Simply the best ! 

" Only GOD Can Judge Me! "
-
- Zeus
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: Furien.TryAgain.Ro
Problema este in felul urmator : el a zis ca a dat votemap si atunci a iesit de_dust2 si asa a schimbat mapa nu cum zici tu ca a dat amx_map de_dust2 ... sincer sa fiu nici unul dintre voi nu aveti nici o dovada ...Trouble scrie:eu am dat votemap deja se alese harta 35hp_2 si el a dat amx_map de_dust 2 direct apoi am schimbat eu iar pe 35hp_2 si iar a pus dust2 :d
Data viitoare in reclamatii vreau sa vad dovezi concrete : poza,demo etc...

Simply the best ! 

" Only GOD Can Judge Me! "