Stiri Kanal D - O Femeie A Nascut Un Extraterestru.flv
Moderatori: Moderator Global, Administrator
- ChoChoLate
- Membru
OMG...ce scarbos
- muzyK ;x
- Membru
Nu chiar orice ! Nu se poate iesi din criza , nu se poate construi o autostrada in mai putin de 20 de ani ! etc ..!musky9 scrie:Romania=orice lucru posibil
baietilor noi acuma suntem in 1911 suntem inapoiati rau deci pana in 2012 mai avem de trait mult si bine
Se referea ca orice lucru care ar contribui la creeare si dezvoltare esti imposibilmuzyK ;x scrie:Nu chiar orice ! Nu se poate iesi din criza , nu se poate construi o autostrada in mai putin de 20 de ani ! etc ..!musky9 scrie:Romania=orice lucru posibil
baietilor noi acuma suntem in 1911 suntem inapoiati rau deci pana in 2012 mai avem de trait mult si bine

Cat despre asta... Doamne..Am trait sa o vad si pe asta! Peste cativa ani ..Doamne Fereste Si Apara!!!!!

Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
Cine copiaza avatarul meu sa suga cariciu 
-
- Membru
Totul poate fi si o farsa pentru audienta....si sincer eu nu cred in 2012 ca va fi sfarsitul....va dati seama ca nu mai avem decat 4 luni si am incepe sa murim........daca voi credeti in 2012 moare noastra inseamna ca nu ganditi cum trebuie...Dumnezeu a facut omul ca sa il vada cat de sus poate sa ajunga....iar noi ne dezvoltam pe zi ce trece si nu ne oprim...
Conturi : YouTube
-
- Membru
Doamne fereste ma duc mereu la biserica de acum inainte domne sfinte daia nu e bine sa injuri de morti si de dumnezei off alah
-
- Membru
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: Surf
LOL asta chiar e prea de tot.
DJ Cap Mare
TryAgain
TryAgain
-
- Membru
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: ON
O fi mancat o broasca daca nar fi facut avort ce sar fi intamplat ar fi crescut extraterstul? 

SPER SA FACEM DIN COMUNITATEA ASTA UNA DE SUCCES DAR PANA ATUNCI AVEM DE PARCURS UN DRUM GREU
DAR NU NE VOM DA BATUTI NICIODATA!