[ Nickname player/admin reclamat ] : Rulz
[ Motivul reclamaţie ] : Da ban aiuria ...
[ Dovezi ] :
[ Alte precizări ] : Va rog frumos , de acuma sper sa alegeti niste admini competenti ... Nu admini la care li ciuda ca is mai slabi ca tine ... si iti dau ban ...
1. nu ai nici o davada dar nu e problema recunosc singur ca ti-am dat ban:) si fuckoff
2.aveai wall trageai dinainte sa... vina.. de dupa perete... si fara sa-l fi vazut.. vro data si de la distnata mare cu awp.. deci n e sunet cum ziceai u si am si eu casti cand ma uitam pe tine si nu auzeam nimci si nu nu sunt surd.. era distanta prea mare .
3.nu am dovezi decat martorii de pe server gen BooM ,si motivul pentru care nu am dovezi este ca.. i-am dat blind.. da a laut ca omu e destept si a scos flash de la wall ca sa ia.. si nu am reusit sa-i fac printuri ca am helper si nu am acces la comanda si demo la fel.. pentru.. ca nu ma pot trasfera la spec.. ca am helper si n-am acces la comanda..
4.banu iti ramane.. si avand ip rutabi o sa intri pe server.. inapoi mereu.. si rog.. ca toti admini care il prinde pe aces kicker sa ai dea destroy+fuckoff+banip
Dragul meu Rulz ... joc cs de 6 ani si urasc cel mai mult admini inapti si codati ...
Eu joc la sunet si distanta care rulz o sutinea ca era mare defap era mica ... mi-a dat blind de 2 ori ... dupa aceia ban si fuckoff fara nici o dovada.
Kicker nu are COD.De multe ori iam facut si demo si poze si totul a iesit ok.Si rulz nu e prima oara cand aud ca nu esti un admin bun ca miau spuso si jucatori.Pro unban kicker si Pro avertisment rulz ca nu are dovada.
final.. u iar vb prosti.. si unde nu trebuie eu am fost acolo si boom la fel.. stiu ce am vazut.. si eu si boom putin imi pasa de ideile voastre atunci avea.. si nu poate nimeni sa ma contrazica.. si daca... aked ma opreste... din al bana cum il prind.. sa imi scoata si adminu nu e prima data.. cand am avut admin. pe sv asta.. si toti adminii care ma stiu.. cei vechi.... stiu ca nu vb prosti. si ca nu caut sa dau ban degeaba... atat am avut de zis:) si sa nu mai zic.. de comenturile anapoda.. date de playeri si la nelocul lor cum ar fi edwrin care nici nu cred ca a fost pe server care nici nu cred ca ma cunoaste.. care e pe langa subiect dar da si el un reply.. sa faca.. mai multe... posturi. felicitari acestor... playeri:) si cum a dat din pacate si final.. care deja ma calci pe nervi cu comentariile tale. si ca iti bagi nasu peste tot.. pe unde nu-ti fierbe oala si te pui impotriva mea fara sa ma sti.. eu zic sa-ti mai tai din elan.. ca deja ti sa cam lugit cam mult:) si banu ramane ban... singura solutie prin care sa scape... de ban sa-mi zica musky.. sau aked sa il las in pace.. dar ei stiindu-ma pe mine ca nu dau aiurea.. nu cred ca or sa o faca iar daca or sa o faca.. eu am sa parasesc din nou de buna voie... serveru defapt am sa ma las de cs.. considerand ca nu au incredere in mine:)