Pool !
Moderatori: Moderator Global, Administrator
-
- Fost Administrator
- Detinator Steam: Da
- CS Status: I will frag you ;x
M-am gandit ca o cupa dureaza putin,si un campiont dureaza destul de mult.Iar primii 3 sunt castigatori.Echipele vor fi la fel
...Ce ziceti ?

Eu sunt Pro
Legat de campionat aş mai vrea să scriu eu 2 motive pentru care s-ar putea alege :
1. Pentru turneu avem nevoie de 16 echipe , vedem că se aleg destul de greu , sunt cele mai slabe , lumea nu mai le vrea.
2. Un campionat e mult mai frumos , jucăm fiecare contra fiecare . Poate chiar tur retur.
3. Ar fi frumos să existe şi egal , să se facă poză în minutu 90 cu scorul egal , sau chiar în 90+ tot la scorul de egal.
4. Ar fi frumos un pint screen şi la marcatorii , astfel am putea avea şi un LOC 4 , acordat echipei care are GOLGETER.
5. Cu campionat indiferent de câţi suntem îl putem începe.
1. Pentru turneu avem nevoie de 16 echipe , vedem că se aleg destul de greu , sunt cele mai slabe , lumea nu mai le vrea.
2. Un campionat e mult mai frumos , jucăm fiecare contra fiecare . Poate chiar tur retur.
3. Ar fi frumos să existe şi egal , să se facă poză în minutu 90 cu scorul egal , sau chiar în 90+ tot la scorul de egal.
4. Ar fi frumos un pint screen şi la marcatorii , astfel am putea avea şi un LOC 4 , acordat echipei care are GOLGETER.
5. Cu campionat indiferent de câţi suntem îl putem începe.
-
- Membru