Windows 8

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

GTX*/Al3xXx
Zeus
Zeus
Cunostinte CS: Excelente
Detinator Steam: Da
CS Status: Surf.TryAgain.Ro
Localitate: Brăneşti-Ilfov-România-Europa-Terra-Calea Lactee-Univers

Windows 8 isi face timid, loc prin computerele noastre.

Eu am avut Windows 7, dupa care cu un Pack am instalat ca orice alt program windows 8 care, momentan nu e decat un program de UPdate al windowsului catre noul windows 8.
Programul cat si cateva detalii gasiti Aici!

Ca sa nu va tin in suspans si cu ochii nesatisfacuti am sa va arat niste imagin, de pe PC meu.

Desktop:
Este aproape la fel ca cel de la windows 7, doar ca iconitele si gadget-urile apar ceva mai mici.
Imagine

Butonul "Start":
Apare cand ducem mausul in coltul stanga jos si arata cam asa:
Imagine

Meniul Start:
Meniul "Start" este total schimbat si imi aduce aminte de Linux.
Imagine

Meniul de comenzi:
Meniul utilizatorului, de unde dam "Sing out"
Imagine

Personalizare user:
De la "Change Account Picture" putem modifica mai multe chestii, precum desenul si culoarea de fundal din meniul "Start"
Dar pe langa astea avem si alte funcrii, care acum sunt imbinate, fata de celelalte Windows-uri care le avea destul de imprastiate.
Imagine

Imagine

Imagine

My Computer:
Nu are mari schimbari fata de Windows 7, dar vine cu mici imbunatatiri.
Imagine

Aspectul:
Culorile si stilul e ca cel de la windows 7, doar ca ne ofera o gama de culori mult mai vii.
Imagine

Aspectul pe "Best Performance":
Imagine

Sistem:
Aceleasi functii,cu aspect putin diferit.
Imagine

Tastatura:
Tastatura (OSK) din windows, de mari dimensiuni, pune la dispozitie emoticoane si alte meniuri de asezare.
Imagine
Imagine

Unelte:
Un alt meniu de unelte se gaseste ducand mausul intr-unul din colturile din dreapta a ecranului.
Imagine
Imagine

Unelte-Cautare:
Imagine

Unelte-Setari:
Imagine

In concluzie nu are mari imbunatatirei, dar aspectul m-a lasat placut impresionat, la fel si modul de functionare si calitatea rularii programelor cat si a Windowsului in sine.

Astept pareri!
Imagine
Imagine
Urât de mulți, iubit de puțini, dar respectat de toți.
Ăsta sunt eu, GTX*/Al3xXx mereu!
hNz
Membru
Membru
CS Status: Vreau O ViAtZa NoUA Si dE ResTuL CarAmElE

Tare windows-ul asta dar , parca imi place mai mult 7 asta care il am :D :X , dar imi place My Computer

Parerea mea
--------> Clanul TF # Imagine<-------- hNz
Imagine
Seeker
Zeus
Zeus
Detinator Steam: Nu
CS Status: Furien.TryAgain.Ro

Acesta este facut mai mult pentru touch-screen ... :)
Simply the best ! :)
" Only GOD Can Judge Me! "
Razvan
Membru
Membru
CS Status: Steam ON

tot win 7 e mai tare:)
GTX*/Al3xXx
Zeus
Zeus

Windows 7 este mult mai bun, tocmai din cauza ca a fost testat si lansat pe piata, ceea ce zice automat ca bugurile au fost rezolvate!

Acest Windows 8 nu este mare lucru.. e doar un Pack care da UP pana la Windows 8..

Eu va spun ca nu e chiar asa stralucit.

Un exemplu este timpul ingreunat de raspundere al comenzi "Click dreaota" pe Desktop.. de circa 10-15 secunde + ca la Counter cere setarile maxime (D3D,32x) cu care pe acest Windows miraculos mai mult de 30 FPS in meniu NU SE POATE! (pe o placa video de 512 mb, 2 GB ram)
Imagine
Imagine
alx.
Membru
Membru
CS Status: Just opening cs!

Nu prea ma impresioneaza , l-am incercat si eu , chiar nu se compara cu 7 sau XP.
Poti sa lupti si sa pierzi sau sa pierzi oricum , asa ca da-le sa sara!
GTX*/Al3xXx
Zeus
Zeus

Asta asa e, tocmai pt ca e Beta..
Ei fac teste pe noi..
Imagine
Imagine
DoDeL
Membru
Membru
CS Status: ON

Eu am xp si sunt foarte multumit.Pe 7 nu merg asa multe jocuri da merge catva mai bine
SPER SA FACEM DIN COMUNITATEA ASTA UNA DE SUCCES DAR PANA ATUNCI AVEM DE PARCURS UN DRUM GREU :) DAR NU NE VOM DA BATUTI NICIODATA!
Imagine
GTX*/Al3xXx
Zeus
Zeus

Windows 7 e de 2 feluri (vorbind de Ultimate) pe 32 si 64 biti.

Cel pe 32 e mai slab :-s da nu necesita o memorie RAM foarte mare (Consumul lui e in jur de 1Gb ) deci trebe sa ai minim 2 Gb
Cel pe 64 e mai bun :) da necesita mai mult RAM ( Cam 2 Gb ) deci trebuie minim 3 Gb

Eu unu am Windows 7 Ultimate pe 64x cu 2 GB ram, dar la joculete ceva mai mari decat CS 1.6 deja o da in balbaiala...
Imagine
Imagine
bogdan.
Membru
Membru

Arata bine, dar nu e cine stie ce...

Raman cu xp-ul meu..
.
Imagine
ImagineImagineImagine
Imagine
Imagine

Imagine

Imagine
ruN_
Membru
Membru

DoDeL scrie:Eu am xp si sunt foarte multumit.Pe 7 nu merg asa multe jocuri da merge catva mai bine
- Aceasta afirmatie e total eronata !!!! Si pe filelist sunt mii de copilasi care spun " Nu-mi merge jocul!!! Nu merge pe windows 7"... eu personal am XP SP2.....dar va spun de varul meu, are w7 de 2 ani si are un PC puternic... CPU : E5200 2.5 , 4gb Ram si un HD4870 1gb 256 bit... si va insirui acum doar cate imi amintesc ca am jucat la el : Cs 1.6 , call of duty 2 , modern warfare , modern warfare 2 , modern warfare 3 , battlefield bad company 2 , battlefield 3 , gta IV , Split Second , skyrim , mass efect 1, 2 ,3 , Street fighter 4 , X3 Reunion , NFS Shift 2 , NFS The Run , Austrian Truck simulator , Dirt 1, 2, 3 , Grid..si multe altele pe care nu mi le aduc aminte..
- Acum daca cineva imi spune mie ca nu i-a mers un joc pentru ca are windows 7 eu il injur...Nu exista asa ceva ! Orice joc merge pe W7..sunt foarte putine jocuri care merg DOAR pe W7...de ex. GTA IV, l-am instalat si cand am intrat in el mi-a in care scria ca trebuie sa am W7 ca sa-l joc...
GTX*/Al3xXx scrie:Windows 7 e de 2 feluri (vorbind de Ultimate) pe 32 si 64 biti.

Cel pe 32 e mai slab :-s da nu necesita o memorie RAM foarte mare (Consumul lui e in jur de 1Gb ) deci trebe sa ai minim 2 Gb
Cel pe 64 e mai bun :) da necesita mai mult RAM ( Cam 2 Gb ) deci trebuie minim 3 Gb

Eu unu am Windows 7 Ultimate pe 64x cu 2 GB ram, dar la joculete ceva mai mari decat CS 1.6 deja o da in balbaiala...
- Si aici va contrazic....cum sa spui ca 32bit e slab? Poate nu esti informat...Dar te informez eu in mare...32bit este dedicat gamingului....64bit este dedicat editarii si programelor...gen : sony vegas , 3DS Max , Rhinocers , Cinema 4D... Pentru asta este facut 64bit si d'asta cere resurse mai multe....
Imagine
GTX*/Al3xXx
Zeus
Zeus

PC-urile ceva mai noi (2010-2011) sunt facut pt. acest windows

Ca sa aveti windows 7 va trebuie minim 2 GB ram si un procesor cu doua nuclee, asta ca sa merga bine

Eu am un leptop cu i3 si 4 GB ram si rulez in 64 GHz si merge superb orice, ce se mai sacadeaza in jocuri ca am placa video care consuma din ram, adica nu duce jocurile din cauza placii video..
Imagine
Imagine
ruN_
Membru
Membru

- Si eu am laptopul la fel....i3 , 4gb ram , dar placa video sucks...dar am du L.A. Noire la 20fps...si skyrim pe la 30-35...nu cu totul pe high...
- Cat despre afirmatia cu PC 2011-2012 nu sunt de acord :D..eu sunt adeptul pc-ului pe piese...cu 15milioane din magazin iti faci un PC decent...dar daca-ti iei piese in valoare de 15 milioane... iti faci un pc rupere ;)...
- Pana una alta, sa asteptam sa iasa windowsul in varianta calumea nu beta si sa vedem ce system requirments are...

--------------------------------------------------------------------
EDIT !
- Acestea sunt cerintele date de microsoft...bineinteles nu sunt inca definitive cred...

Microsoft recommends:
1 GHz or faster processor
1 GB RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit)
16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)
DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver
Imagine
Sany.
Membru
Membru
Cunostinte CS: Foarte Bune
CS Status: Mihai Eminescu, ai uitat de el?!

Mie mi se pare mai schmecher decat Windos 7 ... uitativa si voi cum e facut ;)
Seeker are dreptate! E facut pt Touch-Screen . Eu l-as lua dar am laptop , poate cand am PC mi-l iau :)
Vreme trece, vreme vine,
Toate-s vechi şi nouă toate
Ce e rău şi ce e bine
Tu te-ntreabă şi socoate
Nu spera şi nu ai teamă,
Ce e val ca valul trece
De te-ndeamnă, de te cheamă,
Tu rămâi la toate rece.
ruN_
Membru
Membru

Sany. scrie:Mie mi se pare mai schmecher decat Windos 7 ... uitativa si voi cum e facut ;)
Seeker are dreptate! E facut pt Touch-Screen . Eu l-as lua dar am laptop , poate cand am PC mi-l iau :)
- Mare greseala ca ti se pare asta mai "schmecher"...Ca interfata si astpect da, este mai "beton,astfalt,bitum"...dar daca vrei aspect iti poti descarca teme si ai rezolvat acesta problema...Important e ce ofera,cum se misca, care sunt benificile lui fata de windowsul anterior...si deocamdata fiind in versiunea beta este sub 7 ;)...
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”