Stiri Kanal D - O Femeie A Nascut Un Extraterestru.flv
Moderatori: Moderator Global, Administrator
doamne...gretos
, traim in romania , e ceva normal .

» Ce să faci ? ăştia suntem .
» Noi ne distrugem cu mâna nostră.
» Sincer aia cu 2012 o cred.
» La câte se întâmplă.
» Noi ne distrugem cu mâna nostră.
» Sincer aia cu 2012 o cred.
» La câte se întâmplă.
- Berzerrk.
- Membru
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: I'm not weird , I'm a limited edition !
Fratilor traim in romania,mai ales in zilele noastre poti murii pe strada ca nimeni nu te ajuta.
Deci mai conteaza?->Cred ca nu..
Deci mai conteaza?->Cred ca nu..
It's true, you are special.. but not quite as special as i am!

There's a fine line between genius and insanity. I have erased this line

There's a fine line between genius and insanity. I have erased this line
Ajutooor nasc
) nasc extraterestru 
SA VINA FBI CA NE INVADEAZA

SA VINA FBI CA NE INVADEAZA

BoTyK ;x
CommuniTy TryAgain.Ro !
SuRF.TryAgain.Ro !
BoTyKuLeTz ;x
Surf.TryAgain.ro ---> Guarder !
CommuniTy TryAgain.Ro !
SuRF.TryAgain.Ro !
BoTyKuLeTz ;x
Surf.TryAgain.ro ---> Guarder !
-
- Membru
-
- Membru
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Born trained
Era prea tare sa il nasca si sa il creasca in final sa fie o portita de colaborare intre rase.
Probabil e mai inteligent ca noi-sa ne faca niste tutoriale cum sa construim un OZN
Infioratoare partea cu cipurile si substantele de pe corpul ei...(chestia aia albastra cred ca le-a iesit din "antena principala" cand s-au excitat prea tare
)
Sunt foarte inteligenti(asta daca exista) un contact direct ar pune "lumea" in pericol(gandeste-te cum te-ai simti cand stii ca aia au puterea sa te faca sclavul lor oricand?)
Parerea mea:Daca chiar exista,de ce "Barbatii in Negru" vor sa ne ascunda adevarul?
Eu cred ca ei(alien & "guvernul") au cazut la o intelegere sa pastreze secret prezenta lor dar sa ii puna la curent cu rasa noastra sau cu orice altceva (au facut o intelegere ceva)!
Sper ca nu v-am influentat prea tare
Probabil e mai inteligent ca noi-sa ne faca niste tutoriale cum sa construim un OZN

Infioratoare partea cu cipurile si substantele de pe corpul ei...(chestia aia albastra cred ca le-a iesit din "antena principala" cand s-au excitat prea tare

Sunt foarte inteligenti(asta daca exista) un contact direct ar pune "lumea" in pericol(gandeste-te cum te-ai simti cand stii ca aia au puterea sa te faca sclavul lor oricand?)
Parerea mea:Daca chiar exista,de ce "Barbatii in Negru" vor sa ne ascunda adevarul?
Eu cred ca ei(alien & "guvernul") au cazut la o intelegere sa pastreze secret prezenta lor dar sa ii puna la curent cu rasa noastra sau cu orice altceva (au facut o intelegere ceva)!
Sper ca nu v-am influentat prea tare