[ Nickname player/admin reclamat ] :@NDRE!C@
[ Motivul reclamaţie ] : Deci. Motivul este urmatorul. Se da la vot...iese nuke..eram pe server 9vs9 playeri...se schimba harta pe nuke si acest "admin" nici nu trec 2 minute el baga awp_india pentru ca lui nu ii convine nuke. In plus acest om nu are treaba cu adminu. El da blind la playeri si nu se pune spec, sa se uite la ei daca cumva au cod sau nu. El se joaca! Si blindu ramane cate 5-6 ture. Si mie azi dimineata mi-a dat blind 8 ture pentru ca i-a fost ciuda ca il omoream. M-a facut codat, dar nu m-a verificat si el facea killsuri pe mine cat aveam blind. (pacat ca nu am facut print-screen la faza asta ca nu am putut)
[ Dovezi ] : http://postimage.org/image/15dp2rlyc/
[ Alte precizări ] :NU MERITA ADMIN FIINDCA Habar nu are si ii este ciuda pe playeri tot timpul.
Multumesc!
Reclamatie @NDRE!C@
Moderatori: Moderator Global, Administrator
- CedaN
- Administrator
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
Mda...stiu ca ar trebui sa tin cu adminu andreica dar de data asta kevlar are dreptate-> "adminul" andreica este nou nu are experienta si eu l-am vazzut de multe ori gresind dar nu am spus nimic si nu am facut nimica in aceasta privinta.
andreica tiam spus si eu daca dai blind unui player si nu e codat si scrie ca nebunu in chat "scoate blindu" tot Tu trebuie sa te ocupi de el sa-i dai unblind nu alti admini
am patito de multe ori cand era el si CromeXp pe server dadeau blind ei se jucau linistiti iar eu stateam si dadeam unblind la ffiecare jucator in parte!!!
Atentie mai multa !!! si cu harta are drepate kevlaru se schimba harta iar el intra sta 3 min pe server cand suntem 8vs8 si el da vot direct cu harti gen 1hp fy_cluj apw_india etc....
aNdreica mai multa atentie pe viitor:|!!!
andreica tiam spus si eu daca dai blind unui player si nu e codat si scrie ca nebunu in chat "scoate blindu" tot Tu trebuie sa te ocupi de el sa-i dai unblind nu alti admini

Atentie mai multa !!! si cu harta are drepate kevlaru se schimba harta iar el intra sta 3 min pe server cand suntem 8vs8 si el da vot direct cu harti gen 1hp fy_cluj apw_india etc....
aNdreica mai multa atentie pe viitor:|!!!

- isak.andreica
- Membru
recunosk ca am gresit pe viitor promit sa fiu mai atent
mda am vazut si eu asta dar ii mai dam o sansa sau nu??
Parerea Vostra conteaza dar si a lui aked
Parerea Vostra conteaza dar si a lui aked
TryAgain.Ro