nume :CoC@>CoL@
nume admin :adytzu:x
dovezi :
ce ai vrea sa pateasca :sa se scoata adminu nici nu stie ce inseamna double post
P.S: cei care nu stiu ce inseamna double post inseamana doua posturi consecutive
si apropo io nu am facut nici un off topic....ma off topic sti ce inseamna?????PRO REMOVE (invata ce inseamna si dupaia mai vb ....)
Daca te-am ajutat ajuta-ma si tu cu un +1 la reputatie
KeNt]GTX*/Al3xXx , *MeSsY*, bLacK ;x, QuiNtaR0, f!N@L, mZq|Cracky^cL, xDeyan, musky9, BooM ,XCaTaLiN, Felix, dasdy, •Ella•, Marlboro, ExTaZz*DoDeL*cL
))) kent dupa aceeia ca vb urat si te-am iertat de 4 ori ) eu cred k tu ar trebuii sa ai remove inactivule:))) st tu cuminte la locu tau..ai facut 2 posturi in aceelasi topic ! un pro si un contra deci dublupost + off topic:) www.google.ro aici aflii TOT
Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte Cu sticlele marcate la coada la lapte Si pufaiam carpati pasam intre frati Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
Daca te-am ajutat ajuta-ma si tu cu un +1 la reputatie
KeNt]GTX*/Al3xXx , *MeSsY*, bLacK ;x, QuiNtaR0, f!N@L, mZq|Cracky^cL, xDeyan, musky9, BooM ,XCaTaLiN, Felix, dasdy, •Ella•, Marlboro, ExTaZz*DoDeL*cL