Nickname player/admin reclamat :xXx^crytek
Motivul reclamaţie :destroy degeaba
Dovezi (screen) : http://imageshack.us/photo/my-images/38 ... 20000.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 20001.png/
Alte precizări :vorbisem pe mess cu un prieten (CaTa) sa jucam un cs si el mia zis ca joaca dr si iam zis sami dea si mie serveru...si aveam lag...ma scos dupa server si am intrat iar...si mam trezit cu destroy din senin...
Ce ai vrea sa pateasca? : Downgrade
reclamatie crytek
Moderatori: Moderator Global, Administrator
deci pur si simplu ia dat degeaba am vazut cu ochii mei...baiatu e in italia probabil de aceea avea lag...
Tin sa mai precizez ca crytek incepe incet incet sa abuzeze de admin...mereu cand intra daca nu stun multi admini da la vot ce harti vrea el nu intreaba pe nimeni...parerea mea ''Ti sa urcat la cap adminu''
~Tin sa precizez ca io iam spus lui Razor sa faca reclamatie ptr ca pur si simplu a luat destroy degeaba
Tin sa mai precizez ca crytek incepe incet incet sa abuzeze de admin...mereu cand intra daca nu stun multi admini da la vot ce harti vrea el nu intreaba pe nimeni...parerea mea ''Ti sa urcat la cap adminu''
~Tin sa precizez ca io iam spus lui Razor sa faca reclamatie ptr ca pur si simplu a luat destroy degeaba
Ultima oară modificat 20 Iul 2011 19:14 de către DoN^CaTa, modificat 1 dată în total.
- Option Zer0
- Membru
nu a dat retry stii prea bn doar a aparut scrisu ala ca a fost dat afara din cauza lagului da ce sa ceri la un copac de 14 ani si nu mai imi zice mie sa tac cas mai mare ca u melculecrytek27 scrie:NU am dat degeaba...A dat retry si cand i-am dat fuck off mi-a zis "*CENZURAT* *CENZURAT* ma",..a fost si clear de fata si el i-a dat destroy...asa ca mai bine taci.
Fabr3gas: warn pentru double post.
ba da ma era si cata cand dadeam retry pe sv pt ca aveam lagu mare si vroiam sa jok si de ce miei dat destroy pur si simplu imi ziceai razz nu mai intra pe sv ca faci lag si eu te intelegeam si nu mai intram cautam alt server si app cum zice si CaTa ti s'a urcat adminu la cap si nui bine 

Ultima oară modificat 20 Iul 2011 19:30 de către RaZzOoR, modificat 1 dată în total.
cum ma frate sa nu fiu de fata daca am vb cu el pa mess si iam dat serveru sa intre...mai ales ca el nu joaca dr cum puteam sa nu intru si io...ii dadeam serveru si il lasam amanet crezi ca am 14 ani...app am vb cu el pa mess si mia zis ca nu tea injurat...

Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
Cine copiaza avatarul meu sa suga cariciu