Reclamatie "gLaci3R* imi da DESTROY"

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
DyZaYn3r
Membru
Membru

[ Nickname player/admin reclamat ] : gLaci3R*
[ Motivul reclamaţie ] : Acest gLaci3R* mia dat destroy fara nici un motiv amu gata daca joci bine si dai hs asta inseamna ca ai cod?.osava arat dovada si zicetimi voi daca am io cod
[ Dovezi ] : click http://postimage.org/image/1iy84tts4/ si aici http://postimage.org/image/1iyeqz7r8/ de alta data sa aive grije imi da DESTROY fara nici un motiv da crede ca am cod sa imi faca orcare admin poze ca io ii le trimit sa vada ca joc curat
[ Alte precizări ] : Sa numi mai deie DESTROY sa aiva 1 avertismet1

Multumesc :D
CedaN
Administrator
Administrator
Cunostinte CS: Excelente
Detinator Steam: Da

fratele meu nu merit niciun avertisment destroyu si banul care ti l-am dat a fost pe merit...silent aimul nu se vede prin poze orice admin stie asta...stiu ca ai cfg stiu si de la cine si sti si ce se afla in el un silent aim vizibil cu ochiul liber.La fel ca prietenul tau Neuros DarkS0ul ecaxt aceeasi poveste.

am sa postez dovada mai jos dar rog fiecare admin sa se uite la demo si s-asi dea cu parerea:)) se vede clar in demo cum ii trepideaa tinta....asha ca ma dyzainer jonas nici nu stiu cum sa te iau joaca curat fara silenturi si tot felu de scripturi in cfg....

demo link: http://www.girlshare.ro/2447613.3

normal ca tu o sa zici ca nu ai =)) dar rog in special pe aked sa se uite sa vada ca e exact aceeasi treaba ca si la neuros....e exact acelasi silent! si ma nu mai da u verdicte cu advertismentele daca nu joci curat.nu esti in stare nici macar sa joci curat si in plus vrei si admin...slava cerului ca e destept aked si nu ti-a dat ca ne faceam de ras comunitatea cu un admin ca tn care joaca cu astfel de cod...

si ma dyzainer treci de faza in care codurile la cs se vad doar in poze si cu aceasta afirmatie se observa cata experienta ai in a admina...si a juca cs...
Imagine
DyZaYn3r
Membru
Membru

gLaci3R* scrie:fratele meu nu merit niciun avertisment destroyu si banul care ti l-am dat a fost pe merit...silent aimul nu se vede prin poze orice admin stie asta...stiu ca ai cfg stiu si de la cine si sti si ce se afla in el un silent aim vizibil cu ochiul liber.La fel ca prietenul tau Neuros DarkS0ul ecaxt aceeasi poveste.

am sa postez dovada mai jos dar rog fiecare admin sa se uite la demo si s-asi dea cu parerea:)) se vede clar in demo cum ii trepideaa tinta....asha ca ma dyzainer jonas nici nu stiu cum sa te iau joaca curat fara silenturi si tot felu de scripturi in cfg....

demo link: http://www.girlshare.ro/2447613.3

normal ca tu o sa zici ca nu ai =)) dar rog in special pe aked sa se uite sa vada ca e exact aceeasi treaba ca si la neuros....e exact acelasi silent! si ma nu mai da u verdicte cu advertismentele daca nu joci curat.nu esti in stare nici macar sa joci curat si in plus vrei si admin...slava cerului ca e destept aked si nu ti-a dat ca ne faceam de ras comunitatea cu un admin ca tn care joaca cu astfel de cod...

si ma dyzainer treci de faza in care codurile la cs se vad doar in poze si cu aceasta afirmatie se observa cata experienta ai in a admina...si a juca cs...
dara ma la tn ii cod nu
hE.hE
Membru
Membru
CS Status: Plictisit

nu are cod....la`m vazut de multe ori ..
Imagine
Imagine
CedaN
Administrator
Administrator
Cunostinte CS: Excelente

ba omule ma enerveti deja ca l-am vazut macar descarca hehe demou si zimi u daca nu are cod sau nu nu mai zi ca nu are daca nu t-eai uitat la demo si mai zic ceva daca acest player nu are aim inseamna ca sunt eu prost si cum vreti voi si il rog pe AkeD sa-mi scoata adminul

UITATIVA LA DEMO SI DUPAIA DATY REPLY SI ZICETIVA PAREREA FRATILOR TREBIE SA FI ORI REDUS MINTAL ORI BEAT RAU SA NU ITI POTI DA SEAMA DACA ARE COD SAU NU.NU MAI ZICETI CA A JUCAT SI E CURAT FRATILOR DESCARCATI DEMOU UITATIVA SA VEDETI CAT DE CURAT E A JUCAT ASHA PANA ACUMA SA NU-SI DEA SEAMA ADMINII CA ARE DUPA A BAGAT ACEST CFG

HE HE NU TE AFLA U IN TREABA SA COMENTEZI DACA NICI MACAR NU AI VAZUT DEMOU. VA INVIT SA-L VEDETI SI DUPA DACA VOI ZICETI CA NU ARE=)) CEEA CE E IMPOSIBIL CUM AM MAI SPUS SUNT COMPLET DEACORD SA-MI SCOTI ADMINUL AkeD SI VA LAS CU ACEST PLAYER SA VA DUCA DE NAS CA VAD CA MULTI INTRA AICEA NU DESCARCA DEMOU SI COMENTEAZA CA VAI E CURAT NU E IN DEMOUL ASTA A JUCAT CU AIM...
Imagine
hE.hE
Membru
Membru
CS Status: Plictisit

ii cam sare tinta:-? ....
Imagine
Imagine
fnatic.MSI StRrEtY
Membru
Membru

se vede silent aim fara suparare jonas da asta e nai cei face
Imagine
DyZaYn3r
Membru
Membru

fnatic.MSI StRrEtY scrie:se vede silent aim fara suparare jonas da asta e nai cei face
ok ma nu ma supar doar ne intelegem dc sa ma supar pe tine tu aked wo0w musky eg etc sunteti cei mai buni si cu care ma pot intelege
kevlar
Membru
Membru

haha jonas slab domnule slab.....silent aim?
se vede!
Imagine
AkEd
Fost Administrator
Fost Administrator
CS Status: I will frag you ;x

Ardeti-l ! :closed:
Aveti voie de la mine ,orice comanda.
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”