fratele meu nu merit niciun avertisment destroyu si banul care ti l-am dat a fost pe merit...silent aimul nu se vede prin poze orice admin stie asta...stiu ca ai cfg stiu si de la cine si sti si ce se afla in el un silent aim vizibil cu ochiul liber.La fel ca prietenul tau Neuros DarkS0ul ecaxt aceeasi poveste.
am sa postez dovada mai jos dar rog fiecare admin sa se uite la demo si s-asi dea cu parerea:)) se vede clar in demo cum ii trepideaa tinta....asha ca ma dyzainer jonas nici nu stiu cum sa te iau joaca curat fara silenturi si tot felu de scripturi in cfg....
demo link:
http://www.girlshare.ro/2447613.3
normal ca tu o sa zici ca nu ai

dar rog in special pe aked sa se uite sa vada ca e exact aceeasi treaba ca si la neuros....e exact acelasi silent! si ma nu mai da u verdicte cu advertismentele daca nu joci curat.nu esti in stare nici macar sa joci curat si in plus vrei si admin...slava cerului ca e destept aked si nu ti-a dat ca ne faceam de ras comunitatea cu un admin ca tn care joaca cu astfel de cod...
si ma dyzainer treci de faza in care codurile la cs se vad doar in poze si cu aceasta afirmatie se observa cata experienta ai in a admina...si a juca cs...