• Model reclamatie admin
• Nick : Mjollnir
• Admin :Killer
• Ora & Data :6:30 15/09/2011
• Dovezi [Se accepta doar screenshot-uri ] : nu am
• Scurta descriere : pe surf_green omoram de pe sticla in buy si am primit ban pt kill in buy doar pt ca un prost de player pe nume Vipera o tinea pe a lui ca l-am omorat in buy cu toate ca killer era si el in buy cu el... cu mine pe sticla era alexu<3alina si poate confirma ca nu am omorat in buy ci de pe stical in buy
Killer
Moderatori: Moderator Global, Administrator
- Ribéry
- Membru
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Sper ca sa ridicam comunitatea asta!
Mjollnir taci din gura
1.Eu nu am dat ban pt ca ai omorat pe sticla
2.Mai omorat pe mine insusi la butoane si ti-am dat ban 50 de minute
3.Nu e ban permanent sa faci cerere unban / reclamatie
4.Nu ai ss egal cu 0
5.

4.Nu ai ss egal cu 0
5.

Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte
Cu sticlele marcate la coada la lapte
Si pufaiam carpati pasam intre frati
Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
1.frate de cand nu am voie sa omor la butoane de pe sticla? sau asta e o regula inventata pe loc?bLacK ;x scrie:Mjollnir taci din gura
4.Nu ai ss egal cu 0
5.
2. nu e nici un topic close... e ban dat aiurea uita te in consola ca te-am omorat cu awp la butoane si eram sus pe sticla am si martori... si mi-ai dat bani fara sa scrii reason kill.buy sau kill.butoane dar ce sa fac aici adminii dau ban la tot sv cand li se scoala inventeaza reguli dupa cum le tuna lor hala sv mai mult de o luna nu ii mai dau
Ultima oară modificat 15 Sep 2011 18:37 de către Mjöllnir, modificat 1 dată în total.

da eram eu cu Mjollnir pe sticla si VIPERA a spus ca la omorat in buy... deci a primit ban fara motiv si a spus cv killer sai spunem cn a fost.. dar noi nu stiam la ce se referea si a zis ca da ban perm la toti... dar eo am iesit sa nu iau ban degeaba.
- Ribéry
- Membru
Nu ma KeNNy eu eram in baza nimeni nu ma vedea si am zis care are cod sa spuna akm ! ca ii dau permanent si voi ati iesit ca fraieri
pe urma sa rezolvat cu codatull .. si fi atent eu am sa fac asa tie Mjollnir ..
1.Cand te prind te jupuiesc de tot
2.O sa faci tu o greseala si te tin in destroy si fuckoff
3.Ne mai intalnim
4.
5.Rog pe aked dak doreste sa dea rasp final si T.C.
6.

3.Ne mai intalnim
4.

6.

pana la urma care era motivul banului meu? si stai linistit ca nu ai cu ce ma prinde cod nu am ca joc doar pe steam, apoi crezi ca ma incalzeste pe mine cu ceva ca ma ameninti a2a oara? crezi ca asta e singurul server de surf din lume?bLacK ;x scrie:Nu ma KeNNy eu eram in baza nimeni nu ma vedea si am zis care are cod sa spuna akm ! ca ii dau permanent si voi ati iesit ca fraieripe urma sa rezolvat cu codatull .. si fi atent eu am sa fac asa tie Mjollnir ..
3.Ne mai intalnim
4.
6.

ca sa vad daca am inteles ceva din aceste 4 puncte: black=tarfa lui aked?BsG scrie:Mj nu il baga in seama pe Black e doar un idiot care are GOD pentru ca nu stiu ce drq are el cu AkeD sunt prieteni sau cum drq o fii......Deci sa incepem :
1.Reclamatia se face si daca banezi pe cineva 1 min....Ala are dreptu sa te reclame indiferent de timpul dat daca nu a fost corect !
2.Esti cu totu pe langa regulament ! E voie kill la butoane AkeD a spus asta cu degetele lui
3.Pe tine de obicei daca te omoara cineva din mandria ta de poponar ii dai ori kick ori ban ori fuckoff
4.Ai grija black ca ai 2 avertismente si la 3 ai remove ! Dar nu ma-s mira sa nu iti faca nimic din cauza ca......stiti voi cum e cu black..

black dak vad ca te iei de mjonik asta ai probleme cu mn iti zic asa ca sa nu vad ca ii dai permanent ai remove la admin pt reclamatie ca stiu ca asa ai obiceiu asta sa te vad ca imi dai si mie ban pt coade ca eu fac infiecare zii 100 cu 0 chiar 200 a da uitasem am imunity asta e norocu meu ca dak nu ma trezeam cu permanent din cauza tah si imi spuenai ca am coade si ai grija ce faci cu admin si cum adminezi ca cam nu te sufera lumea cam toti apeleaza la mn

-
- Membru
black are noroc de aked....ca e foarte milos....ca daca s-ar comporta la fel cum se comporta un admin normal black nu mai era de mult admin sau chiar jucator al serverului
Conturi : YouTube
- Ribéry
- Membru
Frate nu va oblig pe toti
1.Stiu eu ce-am facut cu War4Life e prietenu meu dar vroiam sa-i dau lu unu ban 60 minute si iam dat din greseala lu War4Life dar fiind alexu gura casca
war a zis zi ma si tu un admin terminat care a dat ban
si eu ca de .... lam pus pe Lama.. ati inteles?
2.Eu nu am nimic cu tine Mjollnir dar dupa cum toti au aplicati si senGFX ca AkeD nu e singurul owner
3.La butoane nu e voie kill
4.Bsg de cand zici tu ca am 2 advertismente ?:) care ca am doar 1 adv de la aked
5.steall daca esti incepator TACI DRQ DIN GURA
1.Stiu eu ce-am facut cu War4Life e prietenu meu dar vroiam sa-i dau lu unu ban 60 minute si iam dat din greseala lu War4Life dar fiind alexu gura casca

2.Eu nu am nimic cu tine Mjollnir dar dupa cum toti au aplicati si senGFX ca AkeD nu e singurul owner
4.Bsg de cand zici tu ca am 2 advertismente ?:) care ca am doar 1 adv de la aked

vezi ca una zici aici alta mai sus te dai singur de gol ca minti macar du minciuna pana la capatbLacK ;x scrie:Frate nu va oblig pe toti
1.Stiu eu ce-am facut cu War4Life e prietenu meu dar vroiam sa-i dau lu unu ban 60 minute si iam dat din greseala lu War4Life dar fiind alexu gura cascawar a zis zi ma si tu un admin terminat care a dat ban
si eu ca de .... lam pus pe Lama.. ati inteles?

dita incepatoru wa tata eu dak eram incetor nu mai eram admin pe sv asta da faza e ca iti zic sincer cand era inainte te credeam baiat bun ce naiba ionutz botyk ...... baiat bun pana si Invizibile sa saturat de tine pt ca tiai aratat adevarata fata
a da uitasem incepator de 6 luni ii bon
si inca ceva la butoane e voie kill "nob" doar inautru in gun nu e voie asa ca ca sa te asigur iintrabal pe Aked sau uitate si thu pe la propuneri mai sigur . CA E VAi CApu tau
a da uitasem incepator de 6 luni ii bon