Numele dumneavoastra : de[y]an
Numele adminului reclamat : Gabriel
Data si ora : 15:51 02.02.2012
Motiv reclamatie : Warn pentru R.I.P? Nu am vazut in regulament ceva de genu.
Dovada (link-ul cu topicul respectiv) :
Da , si eu am vazut in ultima vreme ca @Gabriel , a luat fitze
Dar , totusi e moderator.global , nu a luat pe degeaba Contra
Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte Cu sticlele marcate la coada la lapte Si pufaiam carpati pasam intre frati Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
C'am are dreptate de[Y]an , de unde stie el ca a facut R.I.P ? Daca a facut rip , inseamna ca a vrut sa vada daca-i iasa , si l-a pus la un anume subforum , doar sa vada daca-i iese ..
Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte Cu sticlele marcate la coada la lapte Si pufaiam carpati pasam intre frati Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
@Gabriel , nu ma bag peste voi , dar acolo nu a fost drept ! daca la SOTW l-a pus sa faca aceeasi creatie drojdieru ? atunci e vina ta;))
deyan a facut rip la sotw scrie in regulamentul sotw ca pentru RIP se da ban dar nu a fost de accord reyes...cred ca warn e prea putin...nu mai comentati daca nu stiti , stiu eu dc are warn si stie si el foarte bine.
Daca vreti mai multe detalii cereti doar si va dau de nu le puteti duce.(metaforic vorbind)
Poti sa lupti si sa pierzi sau sa pierzi oricum , asa ca da-le sa sara!