Chat !
Moderatori: Moderator Global, Administrator
tusca se cam joaca si ar fi bine sa lucram pe ea ... si sv sa vedem daca ne lasa dodel pe el da nu prea cred 
- Faceti singurif!N@L scrie:tusca se cam joaca si ar fi bine sa lucram pe ea ... si sv sa vedem daca ne lasa dodel pe el da nu prea cred

OKe oke .. 
Astept sa ziceti harti pentru revansa cu Atech>
Meciul va fi 2 din 3 ...
Dar e posibil sa facem altcumva cu hartile astea ca sa nu fie discuti
..
Astept sa ziceti harti pentru revansa cu Atech>
Meciul va fi 2 din 3 ...
Dar e posibil sa facem altcumva cu hartile astea ca sa nu fie discuti
-
DoDeL
- Membru

- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: ON
Eu propun de_train de_nuke de_tuscan si asa exersam toti mapele 
SPER SA FACEM DIN COMUNITATEA ASTA UNA DE SUCCES DAR PANA ATUNCI AVEM DE PARCURS UN DRUM GREU
DAR NU NE VOM DA BATUTI NICIODATA!

-
DoDeL
- Membru

- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: ON
Ce ziceti de: nuke train si d2sauInferno (ultima mapa ca am mai jucato o data)
SPER SA FACEM DIN COMUNITATEA ASTA UNA DE SUCCES DAR PANA ATUNCI AVEM DE PARCURS UN DRUM GREU
DAR NU NE VOM DA BATUTI NICIODATA!

Deci ca sa fim intelesi ... Hartile vor fi : de_dust2, de_inferno, de_nuke, de_tuscan, de_train, de_mirage si de_forge.
Buun si ca sa nu fie probleme sa va alege un membru din fiecare clan ( ex : din Atech->Nolimit si din TF # -> robert )
Ei vor trebuie sa baneze hartile ( adik cele pe care nu vrea sa joace ) si ultima care va ramane aceea va fi prima harta ..
Dupa aceea facem la fel cu alti membri ca sa afla cele 3 harti ... Nu este voie sa fie aceasi harta
Daca nu ati inteles ceva intrebatima
SPuneti daca va convine asa ? -> Eu zic ca e mai bine deoarece sa nu se supere nimeni
Buun si ca sa nu fie probleme sa va alege un membru din fiecare clan ( ex : din Atech->Nolimit si din TF # -> robert )
Ei vor trebuie sa baneze hartile ( adik cele pe care nu vrea sa joace ) si ultima care va ramane aceea va fi prima harta ..
Dupa aceea facem la fel cu alti membri ca sa afla cele 3 harti ... Nu este voie sa fie aceasi harta
Daca nu ati inteles ceva intrebatima
SPuneti daca va convine asa ? -> Eu zic ca e mai bine deoarece sa nu se supere nimeni
eu stiu unele poziti pe tuscan de la Dreamhack ...
Meciu o sa il stabilesc cu Andrey dar nu cred ca weekendu asta .. sper sa-l conving sa facem si aku un meci
Meciu o sa il stabilesc cu Andrey dar nu cred ca weekendu asta .. sper sa-l conving sa facem si aku un meci
okay, tuscan, train si nuke
eu as vrea sa consideram acest "meci" ca un antrenament pentru ambele clanuri, deci nu sa jucam pentru orgoliu sau chestii de genul asta...
razvan si f!N@L, sa ne aratati si noua cateva pozitii pe tuscan. acolo chiar nu stiu
eu as vrea sa consideram acest "meci" ca un antrenament pentru ambele clanuri, deci nu sa jucam pentru orgoliu sau chestii de genul asta...
razvan si f!N@L, sa ne aratati si noua cateva pozitii pe tuscan. acolo chiar nu stiu

Trebuie un cL nou pentru clan (asta daca ruN_ are nevoie de 1) ...
In rest .. Nu am sa ma mai implic pentru clan deloc (tactici , pareri , propuneri ) .. Il aveti pe ruN_ care stie de ce are nevoie clanu si ce nu .. + razvanel care se mai ocupa de el (tactici in special)
In rest .. Nu am sa ma mai implic pentru clan deloc (tactici , pareri , propuneri ) .. Il aveti pe ruN_ care stie de ce are nevoie clanu si ce nu .. + razvanel care se mai ocupa de el (tactici in special)
- Asa asa, da-o in suferinte pentru ca am tipat la tine 3 runde pentru ca nu faceai ce facem restul
!
- Ok, daca asta iti este dorinta, mi-a fost invatatura de mine si raman eu singur ...o sa-mi fac timp si vedem cum facem daca faci suferinte d'astea ...
- Ok, daca asta iti este dorinta, mi-a fost invatatura de mine si raman eu singur ...o sa-mi fac timp si vedem cum facem daca faci suferinte d'astea ...

eu zic sa incetati amandoi, chiar nu e cazul sa incepem o cearta in momente in care ar trebui sa fim uniti...
ma gandeam sa punem in aplicare ceea ce am propus si in atech... conducatorul de joc
e simplu, ala va dicta tacticile ... punem un ' -cj ' la sfarsit, iar la inceput de runda toata lumea tace si asculta ce indica respectivul.
astept pareri si poate un poll pentru stabilirea a 2-3 conducatori de joc.
ma gandeam sa punem in aplicare ceea ce am propus si in atech... conducatorul de joc
astept pareri si poate un poll pentru stabilirea a 2-3 conducatori de joc.