3 runde pe *CENZURAT* ... nu mai tot zice aiurea ... 1 data ati zis sa mergem pe lung si eu am luatp x2-catacombe-mid si iam prins pe aia 2 care mergeau in ajutor la x1 ... a 2-a faza era cand ati zis x2 3 si 2 pe mid iar eu fiind cu 3 spawnuri in spate m-am dus direct pe mid ca sa nu fac roata ... in rest am mers cum ati vrut chiar daca nu mia covenit doarece astia aveau un puct slab la mid unde puteam sa merg mai tot timpul ...
Si tacticile nu le pui in aplicare la fiecare runda .. de exemplu daca adversari au 6 runde avans u ca cL trebuie sa inventezi niste tactici daca nu-ti ies alea generale ... In fine chiar nu-mi pasa ce faceti ... Daca schimbati tacticile si aleami le ziceti si gata .. cand jucam meci merg unde ziceti voi ... chiar nu ma mai bag ...
Chat !
Moderatori: Moderator Global, Administrator
n-are rost sa mai discut ..
Bine ai Revenit !! 
hei, mai am o idee 
m-am gandit asa... sa stabilim un costum al clanului (pentru ct si pentru terro). uite, de exemplu la CT luam costumu' 1 si la terro tot costumu' 1. doar CONDUCATOR DE JOC pe care l-am ales pentru respectiva harta / respectivul meci va folosi un alt costum
terro costumu' 2 si ct costumu' 2 (au fost exemple astea). si noi ne vom lua dupa conducatorul de joc. unde merge el, mergem si noi. el va fi primul tot timpul
cand el se va intoarce, ne vom intoarce si noi (bine, nu chiar in toate cazurile)
acuma eu stiu ca fiecare aveti un anumit costum pe care il preferati, dar ma gandeam ca asa ar fi cel mai bine, cel mai usor de urmat un conducator de joc
in orice caz, la inceputul rundei, daca e sa mergem despartiti.. cj'u trebuie sa anunte, ca sa nu ne luam dupa el toti
din moment ce doar 1 va fi conducator de joc / runda, cred ca ar fi bine ca dupa nume sa poarte *CJ
EX : TF # -hTv- *CJ sau TF # Razvy AKA Chuck Norris *CJ (daca iti incape
)) )
ce ziceti ?
m-am gandit asa... sa stabilim un costum al clanului (pentru ct si pentru terro). uite, de exemplu la CT luam costumu' 1 si la terro tot costumu' 1. doar CONDUCATOR DE JOC pe care l-am ales pentru respectiva harta / respectivul meci va folosi un alt costum
acuma eu stiu ca fiecare aveti un anumit costum pe care il preferati, dar ma gandeam ca asa ar fi cel mai bine, cel mai usor de urmat un conducator de joc
in orice caz, la inceputul rundei, daca e sa mergem despartiti.. cj'u trebuie sa anunte, ca sa nu ne luam dupa el toti
din moment ce doar 1 va fi conducator de joc / runda, cred ca ar fi bine ca dupa nume sa poarte *CJ
ce ziceti ?

nu crezi ca e mai simplu ca un cj sa se diferentieze de alti playeri printr-un costum, decat sa stau in jur de 30 de mape sa pun tinta pe tine ca sa-ti citesc numele ?RazvaneL scrie:nu prea vad rostu,daca nu ma vezi cj nu te poti misca dupa el sau nu stii ce sa faci ?:))

ba, sa va lamuresc. uite line-up: (sa zicem ca suntem la TERRO)
1.TF # ruN_ m12
2.TF # -hTv- m12
3.TF # Razvy AKA Chuck Norris *CJ m14
4.TF # roberT-. m12
5.TF # xAgPx___ m12
sa zicem ca suntem la CT
1. m24
2. m24
3. *CJ m22
4. m24
5. m24
ati inteles acum ? conducatorul de joc trebuie sa se deosebeasca de ceilalti playeri printr-un costum.... nu plugin, nu nimic... cand intram la ct / terro, toti luam un anumit costum... inafara de cj, care el ia alt costum. deci daca el se va intoarce, va incepe cu he-uri si d-astea... va fi mai simplu sa vedem exact costumul si toate cele. daca mergem toti in acelasi loc, mergem clar dupa cj, e mai simplu, nu mai trebuie sa tot scrie toti b... ne uitam frumos la cj. unde merge dansul, acolo mergem. ma rog, daca mergem despartiti se anunta.
deci ? ce ziceti ?
1.TF # ruN_ m12
2.TF # -hTv- m12
3.TF # Razvy AKA Chuck Norris *CJ m14
4.TF # roberT-. m12
5.TF # xAgPx___ m12
sa zicem ca suntem la CT
1. m24
2. m24
3. *CJ m22
4. m24
5. m24
ati inteles acum ? conducatorul de joc trebuie sa se deosebeasca de ceilalti playeri printr-un costum.... nu plugin, nu nimic... cand intram la ct / terro, toti luam un anumit costum... inafara de cj, care el ia alt costum. deci daca el se va intoarce, va incepe cu he-uri si d-astea... va fi mai simplu sa vedem exact costumul si toate cele. daca mergem toti in acelasi loc, mergem clar dupa cj, e mai simplu, nu mai trebuie sa tot scrie toti b... ne uitam frumos la cj. unde merge dansul, acolo mergem. ma rog, daca mergem despartiti se anunta.
deci ? ce ziceti ?