reclamatie DarkSmile

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
SfantuPetru
Membru
Membru

Nick-ul tau:Aqua ^ SfantuPetru
Nick-ul adminului/playerului:DarkSmille
Motivul:deci eram pe mapa c00l_f . el e primu termina mapa si ma omoara si ct ceilalti erau departe de el.... nu e prima oara care se intampla asa .. doar ia zis si forever sa citeasca regulamentu .. el cica la citit.. infine eu asa stiu dupa regulament ca nu e voie
Dovada:http://i45.tinypic.com/2qb6vsz.png

lasasem free runda aia..
Ultima oară modificat 15 Ian 2013 21:26 de către SfantuPetru, modificat 1 dată în total.
foreVer
Membru
Membru

RECLAMATIE FACUTA AIUREA !!!

DC ?! Ia sa vedem :
1)Dovada nu merge ( da error )
2)Nikul nu e scris corect ( asa ca nu avem de unde sal luam pe omul cu nikul asta pe sv nostru )
3)Nici un om nu ie perfect poate a uitat si el mare lucru...:|, tu nu sti ca "Omul cat gresete-n vata ?"

Din partea mea ai un MARE :contra: !!!

P.S: Sa nu crezi cai iau apararea dor pt ca si eu am admin sau cine stie ceti mai trece tie prin minte !! ;)
GTX*/Al3xXx
Zeus
Zeus
Cunostinte CS: Excelente
Detinator Steam: Da
CS Status: Surf.TryAgain.Ro
Localitate: Brăneşti-Ilfov-România-Europa-Terra-Calea Lactee-Univers

Era FREE?
Imagine
Imagine
Urât de mulți, iubit de puțini, dar respectat de toți.
Ăsta sunt eu, GTX*/Al3xXx mereu!
-PHOENIX-
Membru
Membru

Deci hai sa va lamuresc . Eu cred ca era free ca altfel nu facea reclamatie ..

Ieri cand era skills2 el a dat vote (Dark) Bun nu am zis nimic . Da iam zis doar atata sa lase LAST deoarece vrem sa jucam . harta nu era de nici 15 minute . El nu a vrut sa lase LAST . Tinand cont ca harta nu era de mult timp putea astepta pana termina careva mapa . Daca el nu poate trece sa lase pe alti :-j . Dovada mea : Imagine

Revenind la reclamatia aceasta . Regulamentul spune clar ca se da arma la T daca e free . Multi spun pe server ca nimeni nu a facut asa niciodata si daca eu stau sa aplic regulamentu toti zic ca-s noob,prost etc.. Poi frate daca ala e regulamentu sa-l respecte toti admini . Daca nu e acesta regulamentul dai update la zi ..

EDIT: Din poza reiese clar ca el a lasat free si a primit hs ca aas vrea dark . fragar :-j
paIN-
Membru
Membru

Eu zic ca merita doar un avertisment...data viitoare un down ar fi corect...PAREREA mea
Imagine
Imagine

Fan Nickelback.\m/
Imagine FOr noobs
PaiN# Imagine AnTi ;x
SfantuPetru
Membru
Membru

scuze pt x2 post dar ... nu e prima oara cand face mia mai facut si ieri dar nu am zis nik am zis lasa a gresit dar iar sa intamplat de o groaza de ori... si plus de asta si la alti playeri le facea la fel... si mai si comenteaza zice taci taci... si dupa ameninta... eu zic sa ii dai remove acestuia cu minus un grade sau mai mult cum crezi tu..
bogdan.
Membru
Membru
Detinator Steam: Nu
CS Status: Surf.TryAgain.Ro

Primeste doar avertisment.
:closed:
.
Imagine
ImagineImagineImagine
Imagine
Imagine