Prezenta + antrenament !
Moderatori: Moderator Global, Administrator
Nu inteleg de ce nu iti convine sa faci antrenament . In fine
O sa vin .
O sa vin .
- Razvanel..facem iar la meci cum am facut si la ultimele 2 ,tot asa dupa pauza.. vedem ca nu stim nimic si ne-o luam, incepem sa ne contrazicem si sa ne certam... ne enervam si iar nu mai facem nimic cateva saptamani
Eu zic sa facem un atrenament si va rog sa jucati CS cel putin 1h pe zi..si eu am inceput dinnou sa joc , macar o harta..doar sa nu va mai iesiti din mana .

dap. si eu mai joc asa, cate putin, cate putin.
la CT cred ca deja stim poztiile si oricum, le mai schimbam si pe alea din mers ... ar fi schemuta aia cu x lasat liber (am vazut eu la GO
)
si la terro sa invatam sa facem rotatie cand trebuie
ca noi dam inainte ...
sa vedem ce-o iesi.
la CT cred ca deja stim poztiile si oricum, le mai schimbam si pe alea din mers ... ar fi schemuta aia cu x lasat liber (am vazut eu la GO
si la terro sa invatam sa facem rotatie cand trebuie
sa vedem ce-o iesi.

in legatura cu rotatia.. stiti ca am dat noi votul ala pentru cj... atunci ar trebui sa fim atenti la ala cand da un need backup sau scrie in chat.. si facem rotatiaRobert scrie:dap. si eu mai joc asa, cate putin, cate putin.
la CT cred ca deja stim poztiile si oricum, le mai schimbam si pe alea din mers ... ar fi schemuta aia cu x lasat liber (am vazut eu la GO)
si la terro sa invatam sa facem rotatie cand trebuieca noi dam inainte ...
sa vedem ce-o iesi.
si propunerea aia a mea cu costumele ? adica sa fie doar cj-ul diferit
ma, cu tot ce-am propus si eu si voi, am putea juca foarte organizat... trebuie doar sa fim seriosi

deci ramane maine?ruN_ scrie:- Vad ca suntem doar noi 5...o lasam pe maine seara, incercati sa-i mai contactati si pe ceilalti..eu am incercat pe steam pe agp si cgp dar nu erau..
Steam:nExT11211
Messenger:valentin_napolitana
-
Razvan
- Membru

- Detinator Steam: Da
- CS Status: Steam ON
Ma rog,daca aveti nevoie de antrenament pentru a repeta miscarile ... problema voastra , eu ziceamca se poate si fara , ca nu suntem boti , dar lasa asa ca voi , sa facem antrenament
sper sa pot veni maine... pe 5 februarie e ziua lui unchiu'meu, dar noi le sarbatorim in weekend pentru ca are lumea treaba in timpul saptamanii...ruN_ scrie:- Da da..maine ora 18:00 !!!
razvanele, nu e de pozitii ma ... eventual sa facem strategia 2 pe defensiva in caz ca nu tinem bine cu cea clasica

-
Razvan
- Membru

- Detinator Steam: Da
- CS Status: Steam ON
pai ce pana mea e asa complicat frate , il vedeti acolo dati need backup enemy stoped si venim , ziceti pe say_team cati ati vazut,unu ramane in spate , altu ataca pana mea , va zic eu ce si cum