Cum sa joci Minecraft

All included

Moderatori: Moderator Global, Administrator, Moderator

d`cRuz.
Membru
Membru
Mesaje: 3
Membru din: 05 Aug 2013 10:41
Cunostinte CS: Bune
Detinator Steam: Da
CS Status: Bored
Localitate: Pascani judetul Iasi
Contact:

Minecraft

Imagine
Descriere: Minecraft este o lume formata doar din blocuri (cuburi) patrate in care poti construi multe lucruri interesante. Minecraft a fost creat de un suedez numit Markus Alexej Persson (spus si notch).
La inceput (versiunea classic) Minecraft era doar un loc cu dealuri si copaci dar dea lungul timpului a evoluat si au fost create foarte obiecte si lucruri noi. Cu timpul au aparut mesele de lucru unde creai lucruri utile ( bete de lemn, sabii de aur lemn sau diamant, usi de lemn sau fier, etc). Din versiunea alpha 1.2 au aparut pesterile cu niste locuri mici numite dungeons (o camera mica cu pereti de piatra acoperiti cu liane) unde poti gasi cufere cu
galeti, cremene si piatra rosie (este foarte bun pentru circuite de sisteme pentru usi sau pistoane). Din versiunea
alpha 1.2_5 au aparut portalele spre nether (o lume plina cu lava si foc). Iar acum dupa multa vreme dupa finalizarea versiunilor alpha anterioare au aparut versiunile beta de astazi . Acum se pot face mult mai multe lucruri iar oamenii au ajuns sa construiasca chiar si orase in marime naturala sau statui uriase.

Video Tutorial sau Tutorial Scris:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Avatar utilizator
Cracky.
Membru
Membru
Mesaje: 2583
Membru din: 29 Aug 2011 12:30
Cunostinte CS: Bune
Detinator Steam: Nu
CS Status: Nu ma laud.
Localitate: Arad
Contact:

E un bun tutorial , dar tot ramane chestia incepi facti rost de lemne craftezi si incepi sa supravietuiest cu de toate :)
Talent is only to be found in blood
Imagine
Respect and will be respected
Imagine
Cristopher
Membru
Membru
Mesaje: 22
Membru din: 02 Sep 2013 15:28

Am jucat si eu minecraft.Mi-am facut o casa din 3 etaje si balcon pe creativ.Casa am facut-o din roca de baza ca sa n-o distruga scheletii/zombii/alte chestii.
Scrie răspuns

Înapoi la “Minecraft”