Primele imagini cu carcase pentru Samsung Galaxy Note 3

Totul despre telefoane

Moderatori: Helper, Moderator Global, Administrator, Moderator

Avatar utilizator
mitzzy:)
Membru
Membru
Mesaje: 521
Membru din: 26 Iul 2012 12:47
Detinator Steam: Nu
Localitate: Tg-jiu
Contact:

Era de aşteptat ca după un val de scăpări legate de iPhone 5C şi 5S să găsim un nou subiect fierbinte care să împânzească webul cu imagini. E vorba despre Samsung Galaxy Note 3, care astăzi ni se prezintă sub forma unei carcase transparente. Imaginile ne-au parvenit via Mobiledirect.ro, care ne va trimite şi o machetă de iPhone 5C în curând.
Imagine
Vă informam cu câteva zile în urmă legat de panoul frontal al lui Galaxy Note 3, iar în acel articol descopeream că noul phablet va avea un design mai pătrăţos decât predecesorul său. Acest look aminteşte de cel al primului Note şi carcasa pe care o vedeţi aici pare a confirma această direcţie de design.
Imagine
De remarcat şi fanta destul de mare alocată camerei, semn că vom avea la dispoziţie o lentilă destul de mare şi cu puţin noroc şi un bliţ Xenon, care ocupa mai mult loc decât cel LED. Observăm şi prezenţa unei fante speciale pentru stylus, despre care încă nu ştim mare lucru, dar bănuiesc că va veni cu mai multe puncte de presiune şi softuri dedicate.
Scrie răspuns

Înapoi la “Telefonie”