Se fac ultimele "restusuri" la server , insa , clientul e gata , il puteti downloada de aici --> http://www.filesonic.com/file/1026896694
Inainte de asta trebuie sa downlodati asta --> http://www.filesonic.com/file/1029251654 ( Contine Hamachi -> programul necesar pentru creearea conturilor si conectarea la server si un fisier .txt cu instructiunile necesare ).
Client & Indicatii [ Download ]
Moderatori: Moderator Global, Administrator

o mica intrebare... E pus pe host platit sau e tinut in calculator de un hoster? (maryus) 

- Ribéry
- Membru
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Sper ca sa ridicam comunitatea asta!
Lol ba... taci raini ca dak e sa platim nimeni nu o sa aibe grije de sv.. taci dreaq..

Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte
Cu sticlele marcate la coada la lapte
Si pufaiam carpati pasam intre frati
Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
ce vrei sa spui cu asta ?IonuTz. scrie:Lol ba... taci raini ca dak e sa platim nimeni nu o sa aibe grije de sv.. taci dreaq..
R@INI : hostul acela la 10euro nu se numeste host , un host cat de cat bunicel e in jur de 30-40euro / luna ... cat despre GHID , de ghid pentru IP chiar am avea nevoie !

- EkToP^
- Membru
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: God bless you !
Ca sa faci un server pe IP trebuie ca owneru sa aibe IP STATIC! Nu are ip static Nu se numeste server pe IP! Decat daca se face un dns:-? Dar treb $
Faza cu donatu?Eu zic asa...serverul nu are playeri multi nimeni no sa doneze + ca nu este 24/24!.
Faza cu donatu?Eu zic asa...serverul nu are playeri multi nimeni no sa doneze + ca nu este 24/24!.
Save the Planet,KILL Yourself !
Skype : ektop94 sau ektop_94 (preferabil id-ul care are ca o avatar o poza cu wiz khalifa fumand un trabuc sau prefacandu-se

Steam: ektop94
- EkToP^
- Membru
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: God bless you !
Daca taceai filozof ramaneai!EkToP^ scrie:Decat daca se face un dns:-?
Save the Planet,KILL Yourself !
Skype : ektop94 sau ektop_94 (preferabil id-ul care are ca o avatar o poza cu wiz khalifa fumand un trabuc sau prefacandu-se

Steam: ektop94
se da gm ??