Nick`ul vostru:CoCo
Nick`u adminului reclamat:Cybercy
Ce ai vrea sa pateasca adminul?:scaderea gradului
Dovezi:au dat la vot awp_mie si kiki si a iesit awp_mie si a bagay kiki
Martori:rampage,gangster
reclamatie cybercy
Moderatori: Moderator Global, Administrator
Da asa e eu am dat vot si nu cyber, am intrebat de toti ce mapa sa bag..cyber a spus awp_mie iar rampage cred ca kitty; am dat vot ambele harti si a iesit awp_mie dar m-au rugat toti sa bag mai bine kitty ca e mai mic eram doar 2 vs 2 si am bagat kitty, nu inteleg ce mare lucru coco
..numai faceti reclamatii pt. atata

-
- Membru
- Cunostinte CS: Nu prea bune
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: .
kiki=))coco scrie: Dovezi:au dat la vot awp_mie si kiki si a iesit awp_mie si a bagay kiki

Fara dovezi
totul = 0
cine sa dea

Aceasta este semnatura mea .
-
- Membru
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Trup si suflet cu DRX.TRYAGAIN.RO
1.Nu dovezi = 0
2.Inainte sa faci reclamatia trebuia sa de uiti de 20 de ori la harta aia ca se scrie kitty nu kiki
3.
cyber e nevinovat
2.Inainte sa faci reclamatia trebuia sa de uiti de 20 de ori la harta aia ca se scrie kitty nu kiki
3.

Daca ti-am foste de ajutor dati +1

Corect, idem cl3ar, dupa cum am mai spus nu cyber e de vina ci eu, eu am dat la vot awp_mie si "kitty" si a iesit awp_mie dar au spus cu totii ca mai bine sa bag kitty si am bagat aia pt. ca aia au vrut toti nu inteleg ce e asa mare lucru..fara dovezi numai faceti reclamatii aiurea asa fara nici1 rost , si mai ales pt. atata, trebuie sa ne intelegem ca intre admini nu sa ne certam tot timpu care e mai bun care e mai l-) ..INCETATI ! Comportati-va si voi ca oamenii unul cu celalalt ..:d