Chat !

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
Robert
Membru
Membru

pai jucam. sa avem membrii on si server si jucam.
Imagine
f!N@L
Membru
Membru
Detinator Steam: Da

RazvaneL doresti sa fi cL ?

Eu am sa ma retrag incetu cu incetu din CS 1.6 ...
Razvan
Membru
Membru
CS Status: Steam ON

f!N@L scrie:RazvaneL doresti sa fi cL ?
nu depinde de mine,nu suntem de o echipa,eu tu run robert hnz agp,deja suntem 6,inainte cum gaseasi meciurile? ca jucam cv inainte
f!N@L
Membru
Membru

Vrei as fi cL sa stiu ca vorbesc cu ruN_ si se rezolva .. Eu tot intreb de ceva timp dar nu zici nimic ...

SI de membrii strangei u intro zi pe toti daca poti .. Nu ai cum sa ii iei pe toti in timpul scoli si nici in weekend nu prea ca unii pleaca la tara are treaba , ies cu prietenii etc.
Razvan
Membru
Membru
CS Status: Steam ON

tu cu robert , run poti vb,ai nr lor,hnz daca e vb cu el de dinainte,mai avem nev de 2-3 jucatori
Robert
Membru
Membru

da. agp nu prea da semne de viata (pe forum niciodata, nu stiu de ce am zis asta =)) )
f!N@L, ai nevoie de o pauza. nu mai ai chef de cs... cum nici eu nu am mai avut in vara, inainte sa merg la mare (cred ca cunoasteti situatia :) ). si acum patesc cam acelasi lucru...
eu as juca cs, dar nu-mi place ca nu prea ai cu cine.. intru pe publice si doar ma enervez...

trebuie sa mai gasim vreo 2 sau 3 membrii care sa fie activi si sa joace bine cs si trebuie sa ne apucam de treaba.
in vacanta de iarna (3 saptamani, din cate stiu eu) TREBUIE sa ne punem la punct clanul neaparat. atunci va fi timp liber, chiar daca vin sarbatorile. trebuie sa profitam de alea 3 saptamani si sa ne ocupam de clan. din cate am inteles, hnz citeste pe forum, acuma il vad si pe mess, deci cu el cred ca putem tine legatura. cu agp nu stiu, daca vrea si el sa ne tinem de treaba, bine, daca nu, asta e >.< adryan a zis ca nu prea are timp liber, run la fel... eu,razvanel,hnz,f!N@L(nu te retragi din 1.6 si punct ;;) ), run daca are timp si agp daca tinem legatura cu el si adryan... clanul suna bine, cel putin membrii care am fost si inainte inca suntem in clan, deci asta e bine.

ar trebui sa facem un antrenament intr-un weekend sa exersam putin asezarea in X si alea.
inainte, meciurile ni le gasea sany (cele mai multe) si tin sa-i multumesc cu aceasta ocazie pentru meciuri :) o sa trebuiasca sa mai cautam clanuri, sa tinem legatura cu ei si sa mai jucam din cand in cand.
trebuie timp, organizare si comunicare. astea 3 ne cam lipsesc, din pacate...
Imagine
f!N@L
Membru
Membru

Eu chiar nu cred ca voi mai continua sa joc acest joc prea mult timp ...

In legatura cu clanu ... Sunt dispus sa dau cL lui RazvaneL iar eu sa fiu simplu membru .. Poate asa se va schimba unele lucruri in acest clan ...
ruN_
Membru
Membru

- Oamenilor..eu zic sa o lasam *CENZURAT* de faza cu antrenamentele ca nu tine ! Pur si simplu este pierdere de timp.... Imi place sa cred ca avem in clan jucatori care stiu macar d2 si inferno sa joace...Hai sa gasim un meci pentru astazi seara ,maine si sa vedem cum ne descurcam...
- Va spun again ca tot continuati sa ziceti ca nu am timp...SUNT PE MESS APROAPE MEREU !!! Ca stau si invat este altceva, dar imi fac timp...sau sunati-ma, ca aveti numarul meu ...
Imagine
Robert
Membru
Membru

da, este pierdere de timp, dar daca la un meci vad ca fiecare sta cum vrea si total de-am````a, ma iau toti dracii.
ok, hai sa cautam un meci pentru seara asta.
Imagine
Robert
Membru
Membru

bine TF ! fain meci :>
Imagine
Sany.
Membru
Membru
Cunostinte CS: Foarte Bune
CS Status: Mihai Eminescu, ai uitat de el?!

Good Game TF ! =D> Si mie imi pare rau ca injura idiotul ala .... i-am zis sa taca da ce sa-i ceri taranului .
Vreme trece, vreme vine,
Toate-s vechi şi nouă toate
Ce e rău şi ce e bine
Tu te-ntreabă şi socoate
Nu spera şi nu ai teamă,
Ce e val ca valul trece
De te-ndeamnă, de te cheamă,
Tu rămâi la toate rece.
DoDeL
Membru
Membru
Cunostinte CS: Excelente
CS Status: ON

GG ne vom antrena si peste 2 saptamani mai dam alt meci :)
SPER SA FACEM DIN COMUNITATEA ASTA UNA DE SUCCES DAR PANA ATUNCI AVEM DE PARCURS UN DRUM GREU :) DAR NU NE VOM DA BATUTI NICIODATA!
Imagine
Robert
Membru
Membru

noi avem doar un meci jucat ? stiu ca avem 2 meciuri castigate care nu sunt postate :-?

posteaza cineva meciul cu atech ? mai stiti scorul :))) ?
Imagine
ruN_
Membru
Membru

- Mai conteaza? Noi stim ca i-am batut, ei au scris lucrul asta..mai conteaza scorul? Asteptam ! Cand credeti ca sunteti in putere...ne contactati !
Imagine
Robert
Membru
Membru

l-am postat eu ... sper ca am scris bine scorul :-"
apropo, nu cautam un server si sa facem un antrenament micut pe train si nuke ? ca as vrea sa mai vad cateva pozitii bune... si sunt convins ca nu doar mie mi-ar fi folositor :)
si tuscan, mirage.. dar pe astea nu se prea joaca
:-ss
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”