Reclamatie -FdQ-Yako*sLs

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

kufulete
Membru
Membru

asa ma i-ai apararea ce te bagi tu si nu lasi owneru sa ia decizie? iei tu ca tot ... sa nu vb urat normal e in clanu tau alte chestii a facut lucruri ilegale daca nu iti dai si tu cu seama si apropo pentru cultura ta generala consola nu poate fi modificata dar nam ce sa va zic voua ma lasa owneru sa decida nu te mai baga ca musca in rahat
Eberardo
Membru
Membru

crytek27 scrie:KOn eram si eu pe sv..
in 1 rand FAci misto de toti.de mine de yako etc...
in al 2-lea rand comentezi aiurea si te bagi in vorba altora
in al 3-lea rand a 2 poza e trucata ca yako nu zice niciodata pwla cu w..(scz de chestia asta)
si in al 4-lea rand mai taci drq ca ma enervezi:-W si daca nu termini te si ard..ca ma calci pe nervi mai mereu.asa ca fi cuminte ca o incurci.

sa dea cineva :closed:
Va rog adminilor sa nu mi-o luati in nume de rau,dar sunt de partea lu kufulete.....sunt admini care dau destroy/slay/slap/gag degeaba si nu patesc nimic.Totul e asa cum e pana la proba contrarie.Deci,nu ai cum sa dovedesti ca poza e trucata.
Toti folosisesc cu w ca nu se poate cu u....
Eu stau destul de mult pe srv si nu vad ca se ia de nimeni.Daca e asa,dati screen.Nu mai faceti absolut nici o acuzatie nebazata.Si toti adminii care au citit prima si se simt(Wazzy,tu esti primu) va rog fiti mai atenti,cu amenintari si din astea.Aveti noroc ca nu stiu unde sa gasesc screenurile facute:(
Ca la inceput(de destept ce eram) voiam sai fac reclamatie lu fabre =)) =)) =))
Fabr3gas

Yako a primit remove,am observat ca abuzeaza prea mult de admin!

:closed:
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”