propunere bY de[y]an

Aici puteti veni cu o propunerere pentru forum !

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
de[Y]an
Membru
Membru
Detinator Steam: Nu
CS Status: Go hard .

1. Propun ca niste administratori capabili (Reyes , Felix , Fabre , Quazen) Sa se uite pe la membrii tuturor grupurilor si sa vada exact daca indeplinesc sau nu cerintele , caci la moderatori sunt foarte multi care nu indeplinesc cerintele .
2. Mai propun sa se refaca anuntul acela cu "Stergere Avertismente" pentru a ne putea sterge avertismentele care au fost primite cu macar o luna inainte de cerere si sa nu fie un motiv foarte grav...Adica sa se poate ierta o injuratura sau o reclama facuta din greseala .
Spuneti la ce sunteti de acord si nu (adica propunerea 1 si propunerea 2) :D
Multumesc .
Cine are addons de hns dev on foarte bun PM !!!

Imagine
CaTaLIN
Membru
Membru
Detinator Steam: Da

:pro:
Ribéry
Membru
Membru
Cunostinte CS: Excelente
CS Status: Sper ca sa ridicam comunitatea asta!

Contra ! Si ce daca ei nu indeplinesc ? Nu au lasat ca tine un las comunitatea la greu , ne-am chinuit cu toti , cu munca noastra depusa , am ridicat comunitatea , si acum vi mos cocot ? sa ne iei tu tot de sub piciare? Nu nuuu ;) stai tu linistit , aici in comunitate doar ce-i muncesc ! Sa-ti intre bine cuvintele astea-n cap "DOAR CE-I CARE MUNCESC" Nu ca tine , ai lasat comunitatea cand era mai greu , ai plecat pe alta comunitate , acolo la fel , ai vazut si tu ca TryAgain Community a revenit , vi tu acum smecher sa iei grad mare din prima , Nu de[Y]an , toti ma luat ode jos ! Nu sa iei tu de la membru - moderator ! O IEI DE JOS ori pa !
Imagine
Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte
Cu sticlele marcate la coada la lapte
Si pufaiam carpati pasam intre frati
Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
NyTr0
Membru
Membru
CS Status: Dr.tryagain.ro

:pro: la amandoua

P.S: Adryan se simte amenintat
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Signed NyTr0 on your girlfriend's tits.
de[Y]an
Membru
Membru

adRyaN # scrie:Contra ! Si ce daca ei nu indeplinesc ? Nu au lasat ca tine un las comunitatea la greu , ne-am chinuit cu toti , cu munca noastra depusa , am ridicat comunitatea , si acum vi mos cocot ? sa ne iei tu tot de sub piciare? Nu nuuu ;) stai tu linistit , aici in comunitate doar ce-i muncesc ! Sa-ti intre bine cuvintele astea-n cap "DOAR CE-I CARE MUNCESC" Nu ca tine , ai lasat comunitatea cand era mai greu , ai plecat pe alta comunitate , acolo la fel , ai vazut si tu ca TryAgain Community a revenit , vi tu acum smecher sa iei grad mare din prima , Nu de[Y]an , toti ma luat ode jos ! Nu sa iei tu de la membru - moderator ! O IEI DE JOS ori pa !
Mah , dar care`i problema ta ? Si ca sa sti si tu nu am lasat comunitate...bine poate doar 1 zi sau 2 .. caci am vazut ca nimanui nu`i mai pasa de comunitate...DAr nu am gasit o comunitate mai buna in + eram in fiecare zi pe forum si ma uitam ... si imi dadeam cu parerea ... si in plus tu cu ce ai ajutat la "Ridicarea comunitatii" ? Eu mai mult sau mai putin am ajutat ... am moderat vechiul sv de dr :-j ... si am mai adus membri daca vrei iti pot da simulte exemple ... asa ca hai mai slabestema cu autoritatea ta , cine esti tu ma? Ne tot ameninti cu warn etc , pentru ce? - Ca esti prieten cu Alex' ? Si eu is prieten cu Fabre si pana acum nu i-am cerut niciodata sa`mi dea grad sau sa`mi scoata avertismentele si toate astea... asa ca ciocu ... eu pentru mesajele pe care le am , am muncit ... nu ca tine.. care ai facut mesaje doar din :pro: si :contra: :-j . Emai usor sa vezi scobitoarea din ochiul meu decat sa`ti vezi barna din ochiul tau ? Du`te si te culca ... nu am nevoie de parerile tale si de respectul tau .. eu respectul mi l-am castigat prin munca nu cu autoritate :-j .
Daca cineva crede ca am gresit cu ceva fata de el sa`mi spuna in topicul acesta cu ce , cand si sa arate dovezi .
Atat am avut de zis , cat despre tine adryan , nici nu`mi bat capul cu tine :-j .

Imagine
Robert
Membru
Membru

1. CONTRA
2. CONTRA

1. Acesti "administratori capabili" cum le spui tu, deja (mai mult ca sigur) stiau cerintele pe care un membru trebuie sa le indeplineasca pentru a ajunge la un anumit grad, si daca ar fi vrut sa tina neaparat cont de acestea, acei membrii de care spui tu n-ar fi primit gradul respectiv.
2. Daca ai primit un advertisment, l-ai primit pentru ca l-ai meritat, si acolo trebuie sa ramana !
Imagine
AkEd
Fost Administrator
Fost Administrator
CS Status: I will frag you ;x

Macar stiti cat dureaza un avertisment ? Vedeti nu stiti :)
Robert
Membru
Membru

Alex' scrie:Macar stiti cat dureaza un avertisment ? Vedeti nu stiti :)

8-| ma refeream la faptul ca n-ar trebui sa-si scoata el advertismentul la cerere... ori trece singur ori nu trece 8-| si parca tinea cateva luni, nu mai stiu... :)
Imagine
de[Y]an
Membru
Membru

Alex' scrie:Macar stiti cat dureaza un avertisment ? Vedeti nu stiti :)
Avertismentele dureaza 1 luna , din cate stiu .

Imagine
GTX*/Al3xXx
Zeus
Zeus
Cunostinte CS: Excelente
CS Status: Surf.TryAgain.Ro
Localitate: Brăneşti-Ilfov-România-Europa-Terra-Calea Lactee-Univers

misiune indeplinita :)
:closed:
Imagine
Imagine
Urât de mulți, iubit de puțini, dar respectat de toți.
Ăsta sunt eu, GTX*/Al3xXx mereu!
Încuiat

Înapoi la “Sugestii / Pareri”