Regulament admini

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Avatar utilizator
[Gandalf]
Membru
Membru
Mesaje: 34
Membru din: 02 Feb 2013 14:21
Cunostinte CS: Bune
Detinator Steam: Nu
CS Status: Play4fun
Localitate: Bucuresti
Contact:

REGULAMENT ADMINI


Reguli de baza

1. Adminii serverului exista pentru a tine bunul mers al serverului si pentru a face jocul placut. De aceea prima din regulile de baza este: Atentie la comportamentul fata de jucatori . Absolut orice abuz se pedepseste conform regulamentului. Comportamentul fata de jucatori trebuie sa fie impartial si de fair play .
2. Adminii sint la randul lor jucatori si trebuie sa cunoasca , sa respecte si sa aplice regulamentul jucatorilor.
3. Nu se admit in nici un caz folosirea puterilor de admin asupra altui admin indiferent de nivel. Singurul care isi rezerva acest drept este ownerul. Pentru reclamatii fata de alti admini (numai insotite de dovezi) adminii se vor adresa doar fondatorului.
4.De asemnea aveti obligatia de a fii cat mai primitori cu jucatorii noi.

Reguli nume admin

1. Este interzisa folosirea Nickname-urilor ce contin cuvinte obscene, cu tenta rasiala sau a nickname-urilor ce fac reclama altor site-uri, servere, etc.(atentionare , schimbarea numelui prin amx_nick ,ban 120min).Totodata se interzice folosirea nickname-urilor mai scurte de trei caractere sau mai lungi de 16(schimbarea numelui cu amx_nick)
3. Toti adminii(sloturile) vor avea numele pe server acelasi cu cel de pe forum.

Reguli administrative

1. Pentru cheaturi se aplica pedepsele formulate in regulamentul jucatorilor
2. In cazul in care adminul banuieste ca un jucator foloseste coduri dar nu poate obtine dovezile necesare , poate sa ii dea ban maxim 1.000 minute.
3. Nici un admin nu are voie sa scoata banul dat de alt admin, fara permisiunea acestuia.
4. Nu se schimba harta inainte de 10 minute. In cazuri exceptionale (majoritatea jucatorilor nu vor harta respectiva) se da un singur votemap.
5. Jucatorii care aduc injurii adminilor sau serverului (ma refer la injurii grosolane, nu un fmm sau stf) pot fi banati dupa bunul plac al adminilor dar nu mai mult de 10000 minute. Singurul care isi rezerva acest drept este ownerul. In cazul in care jucatorii sint mult prea nesimtiti, sau isi repeta greseala de multe ori, folositi comenzile destroy sau pika.

Reguli de sanctionare

1. Regulamentul SE RESPECTA si SE APLICA de catre toti adminii intocmai cum este el facut, fara interpretari personale. Neaplicarea regulamentului (indiferent de motiv) se sanctioneaza.
2. Greseala inseamana neaplicarea regulamentului pentru alti playeri. Incalcarea regulamentului (din vointa proprie) se considera greseala grava si se pedepseste conform paragrafului de sanctiuni.
3. Aplicarea comenzilor asupra altor admini se considera greseala grava (singurul caz de exceptie este cheating-ul).

Sanctiuni

1. La prima greseala adminul va fi avertizat.
2. La a doua greseala adminul in cauza va fi santionat cu scadere in grad.
3. La a treia greseala adminului i se va retrage accesul de admin.
4. Daca se considera ca adminul a incalcat voit regulamentul (greseala grava), in afara de retragerea accesului, acesta poate fi banat conform regulamentului de player.
Y!M: thegandalf26

Imagine

Imagine
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”