Pagina 1 din 1

How about the items...

Scris: 25 Iun 2013 19:13
de Ribéry
1st. Sa nu uitam de itemele cu aura... dupa parerea mea cred ca itemele care au aura sunt foarte importante pt ca in team fights avantajul dat de o combinatie de iteme cu diferite aure este foarte util desi ar scadea puterea individuala a jucatorilor care folosesc aceste iteme. Cred ca intr-o echipa care este cat de cat organizata(cel putin 1 tank; 1dps; 1 caster) nu trebuie sa lipseasca unele iteme:Aegis of the Legion pe tank; Abyssal Scepter pe mag si Stark's Fervor pe dps, in afara de acestea mai sunt iteme foarte utile care nu se folosesc si nu am vazut sa aprara in ghiduri: Will of the Ancients:foarte util daca echipa are mai multi casteri...un Ryze care sa beneficieze de aura asta ar fi mult mai greu de ucis.
Soul Shroud: Util pt tank cu abilitati bune(Cho'Gath's ulti ftw)
Frozen Heart:"+99 Armor +500 Mana UNIQUE Passive: Reduces ability cooldowns by 25% and reduces the attack speed of nearby enemies by 20%" foarte util mai ales anti dps dar nu este folosit...

2nd. Itemele care slabesc oponentii...The Black Cleaver foarte rar observat; Rylai's Crystal Scepter potential mass slow; Malady great cand ai 2-3 ranged dps in echipa, dar doar unul sa il cumpere.

Astept pareri si completari...