Reclamatie cOcka.!N^|paqS|

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Robert
Membru
Membru

Nickname admin reclamat : cOcka.!N^|paqS|
Motivul reclamaţie : Eram in ultimele 5 minute pe mapa deathrun_dojo , adminii prezenti messy, style, cockain si eu . Am intrebat pe admini ce dam la vot, messy a vrut bhopz, eu bhopz_v2, iar style rapture. cockain nu a raspuns, asa ca am intrebat daca dam bhopz bhopz_v2 si rapture, iar ei mi-au raspuns cu "da". Cu putin inainte sa se termine votarea, cockain ala ne-a dat cancelvote. E mult prea egoist, el vrea la vot doar ce-i convine lui, dar nu-i chiar asa..
Dovezi (screen) :
1. Screenul in care Style, Messy si eu decidem sa dam la vot cele 3 mape.
Imagine
2. Screenul in care cockain asta ne anuleaza votul deja inceput si aproape terminat.
Imagine
Alte precizări : El zice ca s-a mai jucat pe cele 3 mape. Da, probabil ca s-a mai jucat, dar daca jucam toate mapele intr-o zi, ce facem? Inchidem serverul? Nu cred. Se va vedea in primul screen ca am scris "/harti". Acolo se vede bine ca au trecut multe mape de cand nu s-au jucat cele 3 care le-am dat la vot.
Ce ai vrea sa pateasca? : Decideti voi !
Imagine
cOcka.!N
Membru
Membru
Cunostinte CS: Excelente
Detinator Steam: Nu
CS Status: Cu lama la plimbare

Ma tu iai dat psay lu messy ca sa ceara bhopz ca sa imi faci tu mie in ciuda eu mam certat atata cu tn si am icnercat sa iti zic ca a fost bhopz_v2 si playeri nu au mai vruto si am schimbato la jumatea timpului mapei pe bhopz_v2 tu cu talente si figuri ca mam saturat de tine ma cert de mult cu tine in orice topic asa ca am dat cancelvote pentru ca pe mine nu mai intrebat si nu ai intrebat macar playeri ce vor deci tot tu iesi tare :|

VREAU SCREEN CAND TU INTREBII PLAYERI!!!!!!!!!!!!!!!
Yako
Membru
Membru

cocka mai taci din gura ca o data pe server nu lasai lumea sa rada dadeai gag :pro:
Yako ImagineNoobs

Imagine
cOcka.!N
Membru
Membru
CS Status: Cu lama la plimbare

Ce treaba are aia ma :| ai iesit de la subiect (scz de replay)
Yako
Membru
Membru

stiu dar zic ca nu meriti sa fii admin atat am vrut sa subliniez si sunt :pro: down sau remove
Yako ImagineNoobs

Imagine
Robert
Membru
Membru

Am iesit ca sa pot face screenurile exact cum trebuie, fara sa ma deranjeze ceva sau cineva :)

Chestia cu psay.. Eu nu fac de'astea, nu trag pile.. Poti sa-l intrebi pe messy! Ca n-am intrebat playerii ai si tu dreptate, si recunosc ca am gresit. N-am dat vot de capul meu, am facut cum zice regulamentul:

3. Schimbarea hartii se va face in ultimele 5 minute, adminii avand de respectat urmatoarele conditii:
* Daca sunt mai multi admini pe server, ei se vor consulta si vor ajunge la un consens in privinta hartilor ce vor urma sa fie date la vot.
* In cazul in care este un singur admin pe server, va da la vot minim 2 harti cu comanda amx_votemap <harta1> <harta2> ... <hartaN>.

Am respectat regula, care e problema? Tocmai de asta am dat la vot bhopz_v2 si inca 2 mape pe langa, sa aiba playerii de pe server de unde sa aleaga ! Daca dadeam direct bhopz_v2 mai spuneam si eu.

Apropo, nu-s figurant.. Dar imi sustin opinia, mai ales cand am dreptate !
Imagine
messy
Membru
Membru

nu mio zis robert nimic in psay mi-o zis in chat ca dam bhopz_v2 bhopz si rapture si tu ai dat anulare vot!
Style
Membru
Membru
CS Status: DR.TRYAGAIN.RO

:pro: down sau remove
Imagine
Imagine
venXca
Membru
Membru

nush ce sa zic.... face mai mereu coka chestii de genu asta...

:pro:
Imagine
Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
Cine copiaza avatarul meu sa suga cariciu :))
Raini
Membru
Membru
Detinator Steam: Da
CS Status: ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

:contra: hai ma karamel ca si tu ai facut chesti dinastia
Back!:)

Imagine
venXca
Membru
Membru

BeerBelly scrie::contra: hai ma karamel ca si tu ai facut chesti dinastia
ca de ex cand?
Imagine
Mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut?
Cine copiaza avatarul meu sa suga cariciu :))
de[Y]an
Membru
Membru
CS Status: Go hard .

:contra: il stiu pe cocaina si e un admin bun ..si nu cred ca trebe sa se faca asa mare tam-tam poate un avertizment merita dar in niciun caz remove...deoarece nu`i asa de grava reclamatia :|
Cine are addons de hns dev on foarte bun PM !!!

Imagine
QuiNtaR0
Membru
Membru

:contra: e un admin bun Glontz :)! Poate o fi gresit si el, asta e, tot omul mai gresetse si asta nu inseamna ca sa sarim toti in capul lui. Nu va mai certati si faceti reclamatii pentru orice prostie :)!
Salut!
muzyK ;x
Membru
Membru

:contra: mI GRESESTE OMU , nu trebuie`sa va infuriati pentru un nimik ca asta !
ImagineMuzyk iS The bEsT ! ;x
Imagine
Imagine

Uploaded with ImageShack.us
Robert
Membru
Membru

ba da, trebuie. e mult prea egoist. plus ca face figuri cu mine gen : hai mars, fa pashi .. mi-e ciuda ca n-am facut screen si la asta.. cum ar veni , el se pisa pe cei 3 admini si pe parerile si preferintele care le au ei pentru mape . am intrebat pe admini ce bagam, si mi-au raspuns doar messy si style.eu n-am sa accept sa-mi anuleze votul de fiecare data doar pentru simplul fapt ca n-are el chef sa joace mapele alea. nici eu n-am chef de multe ori de unele mape care le doresc adminii, si mai bine ies sau joc mapa pana la sfarsit, nu dau cancelvote!
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”