Vand conturi metin2.ro lvl 78 si 80
Moderatori: Moderator Global, Administrator
- Ribéry
- Membru
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Sper ca sa ridicam comunitatea asta!
Frate , ma lasi cu dastea ?:| eu vreau acum pe loc.
Maine 20 februarie , pana in data de 14:00 , nu sunt pozele aici , Moderator.Global Administrator o sa rog sa dea T.C. + COS + Warn ! , ca ne-ai mintit acest tot timp.
Maine 20 februarie , pana in data de 14:00 , nu sunt pozele aici , Moderator.Global Administrator o sa rog sa dea T.C. + COS + Warn ! , ca ne-ai mintit acest tot timp.

Faceam belele ziua jucam fotbal peste noapte
Cu sticlele marcate la coada la lapte
Si pufaiam carpati pasam intre frati
Iar pe la 15 ani bagam in piept iarba si has
-
- Membru
- CS Status: Steam ON
Nu te mai baga atat ca devi stresant sa sti,crezi ca ma face un joc prietene ? pana in ziua de azi iti poate confirma aked ca il am pe cobra
dar ca sa iti inchid gura postez maine poze ca am tot uitat , m-am dus la metine sa cade dinalea de adaugat si schimbat bonus .

-
- Membru
- CS Status: ON FOREVER
OFF: ba frate carei faza cu bump bump bump toata ziua esti teroare?!!!!
ON: si aprop ce lvl are waru ca ai pus soapta chiar peste level .
Fa si tu 2 video unu cu Sura cu toate armele alea calumea si unu cu war cu arme+armuri ok si vedem dupa ca poate este lumea interesata dar nare dovezi clare si le e frica sa ia tzeapa
ON: si aprop ce lvl are waru ca ai pus soapta chiar peste level .
Fa si tu 2 video unu cu Sura cu toate armele alea calumea si unu cu war cu arme+armuri ok si vedem dupa ca poate este lumea interesata dar nare dovezi clare si le e frica sa ia tzeapa
Ultima oară modificat 26 Apr 2012 18:43 de către Melaifior, modificat 1 dată în total.