As propune ca cei ce vor sa invete photoshop. Sa se faca o Scoala photoshop.Stiu ca a mai fost dar eu zic sa se faca dinou.In cei care o sa dea note (sa le treaca in catalog)nu trebuie sa fie numai desingeri de exceptie ,ci cineva care sti sa aprecieze desingul.
As propune sa se faca pe luna 5-6 lecti.Userii care au numai note de 9-10 sa dea un test dupa a 5-a/a 6-a lectie,si daca il trec sa ia desinger.
Pareri?
Propunere
Moderatori: Moderator Global, Administrator
3 regulii trebuie respectate:
1.Nu te ascunde
2.Nu fugi
3.Come back ,try again!
Sunt un user vechi:
.In vara asta mi-am facut cont,dar habarnaveam de un forum.Faceam cereri aiurite la slot/admin.Si stiu pe multi vechi de pe aici ,care nush din ce motiv au plecat.
1.Nu te ascunde
2.Nu fugi
3.Come back ,try again!
Sunt un user vechi:
.In vara asta mi-am facut cont,dar habarnaveam de un forum.Faceam cereri aiurite la slot/admin.Si stiu pe multi vechi de pe aici ,care nush din ce motiv au plecat.
1.Ma pot ocupa eu,daca nu gasiti ,cu mare placere.
Romana sti?A mai fost scoala de pphotoshop pe forumd ar nu prea sau mai ocupat dea ea
Romana sti?A mai fost scoala de pphotoshop pe forumd ar nu prea sau mai ocupat dea ea
1.Nu te ascunde
2.Nu fugi
3.Come back ,try again!
Sunt un user vechi:
1.Nu te ascunde
2.Nu fugi
3.Come back ,try again!
Sunt un user vechi:
- necunoscutul
- Membru
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Nu
- CS Status: on :))

Da sunt .In vara asta mi-am facut cont,dar habarnaveam de un forum.Faceam cereri aiurite la slot/admin.Si stiu pe multi vechi de pe aici ,care nush din ce motiv au plecat.CedaN scrie:Avand in vedere ca sti ca am mai fost "scoala PS" inseamna ca u esti un "user" vechi....
Da ar fi o idee interesanta.Sunt
+1 mai situ ca dr era mai recunoscut si populat decat ceilalti.Si ca avea un owner care nush exact cum il mai chema.Dar o tin minte pe MrKiss.
1.Nu te ascunde
2.Nu fugi
3.Come back ,try again!
Sunt un user vechi:
1.Nu te ascunde
2.Nu fugi
3.Come back ,try again!
Sunt un user vechi:
-
- Zeus
- Cunostinte CS: Excelente
- Detinator Steam: Da
- CS Status: Surf.TryAgain.Ro
- Localitate: Brăneşti-Ilfov-România-Europa-Terra-Calea Lactee-Univers
Eu sunt PRO!
Sa vedem ce zic ceilalti!
Sa vedem ce zic ceilalti!

Urât de mulți, iubit de puțini, dar respectat de toți.
Ăsta sunt eu, GTX*/Al3xXx mereu!