Reclamatie CedaN,bogdan,Cracky etc

Arhiva forumului

Moderatori: Moderator Global, Administrator

Încuiat
Razvan
Membru
Membru
Detinator Steam: Da
CS Status: Steam ON

Numele dumneavoastra : Krem
Numele adminului reclamat :CedaN,bogdan,CrackyGTX Al3xxx,alx
Data si ora : -
Motiv reclamatie : au imitat aceasta comunitate,au facut alta comunitate la fel ca a noastra,au copiat-o exact la fel cap coada,si au plecat cu membrii de aici acolo ,din acest motiv nu se mai fac posturi,topicuri aici,deoarece oamenii cu functii mari de aici si care vor tot mai mari sunt ocupati pe alta comunitate
Dovada (link-ul cu topicul respectiv) :
Doresc sa primeasca remove la functie ! nu sunt demni sa le detina
Wo0w
Membru
Membru
Detinator Steam: Nu

asta cam asa e ori pe una ori pe alta !
:pro:
alx.
Membru
Membru
CS Status: Just opening cs!

Hahahaha , daca te uitai atent vedeai ca pe comuniatea aia am 4 sau 5 mesaje daca nu mai putin , si ultima intrare e acum vreo saptamana chiar mai mult , iar ultimul post acum 2 - 3 saptamani . :))

Daca am designer acolo nu inseamna ca-s activ.
Poti sa lupti si sa pierzi sau sa pierzi oricum , asa ca da-le sa sara!
Razvan
Membru
Membru

Nu zic doar de tine ;) de ceilalti in special domnilor mod globali:gtx,bogdan,cedan care au copiat totalimente comunitatea asta
Cracky.
Membru
Membru
Cunostinte CS: Bune
CS Status: Nu ma laud.

M-am razgandit

Fac parte din AMBELE COMUNITATI :>

SI o sa fac activitate si pe try si pe b****** :D
Ultima oară modificat 11 Mai 2012 19:35 de către Cracky., modificat 1 dată în total.
Talent is only to be found in blood
Imagine
Respect and will be respected
Imagine
CedaN
Administrator
Administrator
Cunostinte CS: Excelente

Deci prietene :)
1Comunitatea BT a fost creeata cu scopul de a fi in parteneriat cu Try.Cererea a fost Respinsa.
2Multe topicuri ce sunt pe Try se afla si acolo,dar asta nu inseamna ca sunt copiate de aici.Sunt luate de pe alte saituri.
3Nu e niciun fel de problema daca esti in stafful ambelor comunitati atata timp cat te ocupi si esti activ in ambele.
4Eu cred ca tu ar trebui sa iti vezi de ale tale si sa te ingrijoreze situatia ta.Helper cu 3 advertismente si nici nu prea faci activitate.Lucrul acesta este observat si de altii nu doar de mine.
Ceea ce ai spus tu ca userii deaicea au plecat acolo e o mare minciuna.Toti aicea activeaza.2,3 fac activitate si acolo.Dar acest lucru nu cred ca te priveste pe tine.Nu din aceasta cauza nu se face activitate aicea :)).
5Uite ce a spus si J@kie daca pe mine nu ma crezi.Ai mai jos si opinia lui.
Imagine
6Cred ca ar cam trebui sa iti vezi lungul nasului si sa iti vezi de treaba ta,nu sa te bagi in treaba altuia.De cand sunt pe comunitatea asta si ai venit si tu am observat ca doar certuri reclamatii si porcarii care nu isi au locul creezi.Nu cred ca sunt multe persoane care te agreeaza pt ceea ce faci tu.
Nu ma provoca sa spun mai multe.
7Cred ca m-am facut inteles pt ce am spus mai sus.Krem daca nu te-am lamurit baga id hory.cetean si te lamuresc mai bine nu vreau sa te vad ca faci si aici posthunt cum faci in alte topicuri cu intrebari si replici personale.
Imagine
Razvan
Membru
Membru

tu nu esti activ ma aici,nu te-am vazut facand un tutorial,postezi doar la discutii generale:)
Si ptr ce ati facut parteneriat?nu ati fi adus niciun membru,ptr ca ati plecat cei de aici si vati facut o comunitate a voastra,identica cu cea a tryagain`ului
GTX*/Al3xXx
Zeus
Zeus
CS Status: Surf.TryAgain.Ro
Localitate: Brăneşti-Ilfov-România-Europa-Terra-Calea Lactee-Univers

In primul rand eu sunt un simplu membru!

Acuma ca am cont ce?

Daca am cont pe o alta comm iau remove?
Daca da, atunci nu luam remove ca avem conturi Yahoo?!?

Mai lasate, ca pun pariu ca si tu ai cont pe o alta comm.

Din punctul meu de vedere, reclamatia nu are rost, si nu se leaga de noi.
Reclamatiile se fac, despre orice tine de forumul pe care suntem, nu de forumurile pe care am mai fost sau suntem in acelasi timp.
Imagine
Imagine
Urât de mulți, iubit de puțini, dar respectat de toți.
Ăsta sunt eu, GTX*/Al3xXx mereu!
Saku.Koivu
Membru
Membru

:contra: Chiar nu are sens reclamatia
Imagine

Imagine
DEx1TeR
Membru
Membru
CS Status: Tryagain the best community
Localitate: Bistrita-Bistrita-Nasaud-Romania-Europa-Terra-Calea Lactee-Univers

:contra: ...nu are sens
Imagine
Bayern Munchen
AndRei!
Membru
Membru
CS Status: I win.

Total :contra: nu avem dreptul sa judecam pe nimeni... mai ales tu krem care ai 3 avertismente si gradul helper . Sa spunem ca sunt pe comunitatea aia.... dar ei aici sunt de 5 ori mai activi ca tine.
Imagine
CedaN
Administrator
Administrator

Krem draga binenteles daca doresti sa ma lamuresti si pe mine ce e aia activitate ? :O
Ca eu is mic cu bube in cap si cu macaroane pe limba.....si nu stiu ce e aia acivitate.Rangul pe care il am l-am luat mesajele de la joculete ;) asa cum ai spus tu ;) si pt ca sunt asa inactiv.(scuzati expresia,dar ma enerveaza la culme.)
Asta e activitate ? ce-a ce faci tu aici?
Conversatii ca si pe mess ? Asta e activitatea ta ca si helper cu raspunsuri gen "nup" doar pt +1 :)).
Helper cu 3 warnuri si zici de altii ma?Doresti sa fie altii indulgenti cand tu faci reclamatii pt orisice lucru ?Chiar ma faci sa rad...
Mesajele pe care le ai tu iti spun eu 100% ca le-ai facut doar din intrebari si un fel de conversatii ca pe mess.Sunt total convins de acest lucru :)).
In fine nu mai imi racesc gura degeaba pt oameni ca tine.Si de 100 de ori sa le explici ei tot nu inteleg.Ramai in lumea ta cu ideeile tale si gata.
Dar asta cu "Au plecat userii de pe Try pe aceea comunitate,deaia nu se mai face activitate aicea".Te felicit pt aceasta afirmatie :))este extraordinara...
Pot spune ca ai atins un grad maxim pe scala de "inteligenta". ;) Tineo tot asa si ajungi departe.
Este chiar ultima data cand mai postez in aceasta reclamatie :)) daca asa o pot numi.
Imagine
Razvan
Membru
Membru

ce gandire de copil aveti unii...
din moment ce voi numai postati nimic aici,si ati copiat comunitatea tryagain pentru ce sa mai aveti grad aici,ramaneti acolo si gata din moment ce sunt aceleasi comunitati,daca postati ptr+1 numai postati,nu zic ca e alta comunitate gen pgl,s.a.m.d e copia tryagainului cu toti membrii de pe aceasta comunitate;)
Acum bag de seama ca toti ce au dat :contra: au cont acolo+o functie generoasa pe care le-a acordat-o cedan,bogdan sau alex ca sa ramana acolo :)
Aked ai grija de cei care au 2 fete
GTX*/Al3xXx
Zeus
Zeus
CS Status: Surf.TryAgain.Ro
Localitate: Brăneşti-Ilfov-România-Europa-Terra-Calea Lactee-Univers

1. Nu te intereseaza pe tine ce facem noi.
2. Aici e "Fabrica de +1"
3. Daca mai aud de la tine vreo discutie pe tema asta i WARN
4. T/C.
Imagine
Imagine
Urât de mulți, iubit de puțini, dar respectat de toți.
Ăsta sunt eu, GTX*/Al3xXx mereu!
Încuiat

Înapoi la “Arhiva forum”