Gen : forum de poker, forum de bucatarie
Normal tot ce propuneti sa aiba si un scop , ca sa nu umplem forumul degeaba !
Moderatori: Moderator Global, Administrator
- Seriale TV / Seriale YoutubeRazvaneL scrie:filme deocheate=))):))))))))
La Diverse urm subforumuri
- Seriale TV / Seriale Youtube
- Stiri si curiozitate
- Pariuri Sportive

Nickul userilor: ramane alb (e cel mai bine)error#s scrie:Ar fi de apreciat daca ati baga:
- Nick-ul userilor simpli sa fie scris cu albastru;
- Sa adaugati o bara la profilul fiecarui user in care sa se afle activitatea sa pe forum;
- Sa organizati "Happy Hour", adica sa faceti un concurs ocazional cu intrebari de cultura generala si premiile sa se numere in puncte pentru shop;
- Sa adaugati un nou rank V.I.P care sa aiba acces la schimbat numele (propriu) si sa-si inchida topicurile proprii sub un anumit regulament (acest rank sa se poata obtine doar donarii unei anumite sume de bani sau prin cumparare cu puncte pentru shop)

multe subforumuri degeaba... deci NU!adRyaN # scrie:[*]Crime si Dezastre
[*]Stiri de ultima ora
[*]Seisme
[^] Toate acestea sa fie adaugate la Stiri
----------------------------------------
[*]La filme sa fie bagate asa
[^]Filme Horror
[^]Filme Actiune
[^]Filme Comedie
[^]Thriller
[^]S.F (Stintifico-Fantastice)

Mai exact ce?GTX*/Al3xXx scrie:Sa dam niste UPGRADE-uri la tema de pe forum
Adica sa mai modificam cate ceva al eaArata destul de invechit

GTX*/Al3xXx scrie:Nu de banner imi e mie.. ala e destul de bun...
Eu m-am saturat pana peste cap de asta: styles/1Game/theme/images/cellpic1.gif x(

Asta nu tine doar de noi administratorii.xRobert. scrie:cred ca trebuie sa schimbam tema.. e de o suta de ani tot asta... e draguta, toata lumea s-a obisnuit cu ea, dar e de mult timp.
ma gandeam la aia cu albastru... e identica cu asta, doar ca are alte culori... am mai folosit-o noi atunci, cateva ore)
si acuma bara aia de la "cine este conectat" si etc ... e de tot rahatu'nu-mi place deloc.